Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα δίχτυα, με την Μπενφίκα να παρουσιάζει εντυπωσιακή επιθετική εικόνα και να μετρά 18 γκολ σε πέντε ματς στην Πορτογαλία!
Ο Έλληνας στράικερ άνοιξε το σκορ στο άνετο 4-0 επί της Μορεϊρένσε για την 5η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό ήταν το 12ο γκολ του σε μόλις 10 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν!
Η Μπενφίκα, μάλιστα, δεν περιορίζεται μόνο στις εκτελέσεις του Παυλίδη, αλλά βρίσκει με μεγάλη συνέπεια τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στην Πορτογαλία, οι «αετοί» έχουν σημειώσει 18 γκολ, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα παραγωγική επιθετική εικόνα υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα.
Ο Σιέλντερουπ έκανε το 0-2 στο 55′, ο Πρεστιάνι το 0-3 στο 59′ και ο Ορσνες στο 72′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για την Μπενφίκα, η οποία έφτασε τους 13 βαθμούς και μείωσε στους δύο από την πρωτοπόρο Πόρτο που έχει το απόλυτο.
O suspeito do costume ??
Pavlidis adianta o SL Benfica da marca dos 11 metros ?? pic.twitter.com/xFzCam3gXh
— Liga Portugal (@ligaportugal) September 9, 2026










