LIFESTYLE
Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Αυτή ήταν η αμοιβή του στο “Ευτυχισμένοι μαζί” – Δείτε το βίντεο
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος στο vidcast «Τσάι με λεμόνι», όπου και μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Ευτυχισμένοι μαζί», υποδυόμενος τον Μάρκο. Ο νεαρός ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε την αμοιβή του, στην πετυχημένη σειρά του MEGA, ενώ τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι χρειάστηκε να γίνει σκληρό παζάρι για να επιτευχθεί συμφωνία.
Ταυτόχρονα ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος επισήμανε ότι δεν φοβόταν να ζητήσει τα χρήματα που θεωρούσε πως άξιζε, ενώ σημείωσε πως τη δεύτερη χρονιά του σίριαλ, ο μισθός του τελικά διπλασιάστηκε. Παράλληλα, μίλησε για την σπουδαία επιτυχία που γνώρισε το «Ευτυχισμένοι μαζί», με αποτέλεσμα να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό.
Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Μου πρόσφεραν 250 ευρώ»
Ειδικότερα, ο ηθοποιός δήλωσε οι άνθρωποι της σειράς του πρόσφεραν 250 ευρώ, ωστόσο εκείνος κατάφερε να ανεβάσει το ποσό. «Στην πρώτη σεζόν έπαιρνα 500 ευρώ καθαρά το επεισόδιο και στη δεύτερη 1.000 ευρώ καθαρά. Αφού τα διπλασίασαν, τι να τους πω παραπάνω;», σχολίασε για να συμπληρώσει: «Στην πρώτη χρονιά έκανα το σκληρό παζάρι, γιατί μου το είχαν ξεκινήσει από 250 ευρώ και το πήγα 500. Είχα πολύ θράσος, ήμουν δυνατός, δεν καταλάβαινα τίποτα. Κάθε δυο μέρες τους ανέβαζα κι ένα πενηντάρικο στο τηλέφωνο».
Τότε κατάλαβε την επιτυχία της σειράς
Σε ότι αφορά την σπουδαία επιτυχία του «Ευτυχισμένοι μαζί», ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είπε πως ήταν κάτι δυνατό για εκείνον. «Μετά τα Χριστούγεννα του πρώτου έτους κατάλαβα την επιτυχία της σειράς. Ήταν ένα “μπαμ” λίγο δυνατό. Εκεί κατάλαβα ότι “κάτι γίνεται εδώ”, πολύ έντονο. Μας γνώριζαν και ήταν πολύ ανοιχτοί απέναντί μας όλοι», τόνισε σχετικά για να καταλήξει: «Τουλάχιστον σε εμένα ήταν πάρα πολύ ανοιχτός ο κόσμος, να σε αγκαλιάσει, να σου μιλήσει, να σε τραβήξει, να σε πιάσει, σε μία περίοδο που δεν υπήρχαν τόσο τα κινητά και τα social media».
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΒΟΛΟΣ59 λεπτά agoΗλικιωμένη γυναίκα τρεις ημέρες νεκρή στο σπίτι της στον Βόλο
-
MEDIA9 ώρες agoΗ «μαύρη γαζέλα» που αναστάτωσε τη Μύκονο! “You are so hot!”
-
MEDIA10 ώρες agoΈφη Ρασσιά: Από τη μικρή “Βάλια” στο “Καφέ της Χαράς”, δημοσιογράφος στο MEGA
-
LIFESTYLE20 ώρες agoΒάσω Λασκαράκη: Χαλαρό πρωινό στο μπαλκόνι της στην Κηφισιά – “Αυτά τα φθινοπωρινά πρωινά” (Εικόνες)
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΟ Γιώργος Μαζωνάκης είχε ραντεβού και με τον υπνοθεραπευτή: Συναντήθηκαν δύο μέρες πριν την πλασμαφαίρεση
-
LIFESTYLE24 ώρες agoΓιώργος Μαζωνάκης: Ακυρώθηκε η συναυλία στην Τεχνόπολη – “Αδύνατη τώρα η μετατροπή της σε αφιέρωμα”
-
LIFESTYLE21 ώρες agoΛάκης Γαβαλάς για τους γιατρούς του Μαζωνάκη: “Η τιμωρία τους έχει ήδη αρχίσει” – Η αναφορά σε “επιχειρήσεις που πουλούν ελπίδα”
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ6 ώρες agoΣταχομαζώχτρα – Μια συγκινητική ιστορία καλοσύνης, ελπίδας και παράδοσης









