Στην Αθήνα βρίσκεται ο Νταβίντ Φουστέρ σύμφωνα με πληροφορίες του Κώστα Νικολακόπουλου, με τον Ισπανό παλαίμαχο να μιλάει με τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ φέρεται να συζητάει για να αναλάβει κάποιο πόστο στον σύλλογο, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ακόμη ποιος θα είναι ο ρόλος του.
Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ενταχθεί στην πρώτη ομάδα, στη δεύτερη ή στην Ακαδημία, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.
Ο Νταβίντ Φουστέρ αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές «ήσυχες δυνάμεις» της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού. Ήρθε το καλοκαίρι του 2010 από τη Βιγιαρεάλ, σε μια εποχή που ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναζητούσε παίκτες με υψηλό ποδοσφαιρικό IQ και απόλυτη αφοσίωση στο πλάνο. Παρά το χαμηλό προφίλ του, ο Ισπανός εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς: Έπαιξε έξι χρόνια στον Πειραιά, κέρδισε τίτλους, έβαλε κρίσιμα γκολ και έγινε αγαπημένος του κόσμου για την αυτοθυσία και τη συνέπειά του.
Μετά την αποχώρησή του το 2016, επέστρεψε στην Ισπανία για έναν τελευταίο χρόνο στη Χετάφε πριν κρεμάσει τα παπούτσια του. Παρέμεινε όμως συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό, σχολιάζοντας συχνά τα παιχνίδια του στα social και μένοντας πάντα «παρών» στη συζήτηση για πιθανή επιστροφή του στον σύλλογο.
Σήμερα, δέκα χρόνια μετά την αποχώρησή του, βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και συζητά με τους «ερυθρόλευκους» για να αναλάβει πόστο είτε στην πρώτη ομάδα είτε στην Ακαδημία -μια εξέλιξη που δείχνει πως η σχέση του με τον Ολυμπιακό δεν έκλεισε ποτέ πραγματικά.










