Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμένος ο πατέρας του γυναικολόγου που συνελήφθη στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία: “Πιστεύω στην αθωότητά του, αυτή η ιστορία θα φέρει θάνατο” (Βίντεο)

Published

on

Συντετριμένος ο πατέρας του γυναικολόγου που συνελήφθη στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία: "Πιστεύω στην αθωότητά…

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Εμφανώς καταρρακωμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του 52χρονου γυναικολόγου που συνελήφθη στο Χαλάνδρι, στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο γιος του είναι αθώος, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την έντονη ανησυχία του για τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτή η ιστορία θα φέρει θάνατο».

Διαβάστε: Συντετριμένος ο πατέρας του γυναικολόγου που συνελήφθη στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία: “Πιστεύω στην αθωότητά του, αυτή η ιστορία θα φέρει θάνατο” (Βίντεο)


Τι λέει ο πατέρας του γυναικολόγου που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

«Είναι ώριμος, είναι καλό παιδί, καλός γιος και καλός επαγγελματίας», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του, μιλώντας στο Mega. Στη συνέχεια, περιέγραψε την επαγγελματική πορεία του γιου του στον χώρο της Ιατρικής, καθώς και την εκτίμηση που, όπως υποστήριξε, απολάμβανε από συναδέλφους και ασθενείς. Όπως διευκρίνισε, δεν γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με τα αρχεία που φέρεται να εντοπίστηκαν στις ηλεκτρονικές συσκευές του 52χρονου. Ωστόσο, τόνισε ότι εξακολουθεί να πιστεύει στον χαρακτήρα του και να τον στηρίζει.

«Το παιδί μου το στηρίζω, το πιστεύω και ξέρω τον χαρακτήρα του. Γιατί δεν τον ξέρω έναν χρόνο. Τον ξέρω 53 χρόνια, από μωρό παιδί», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Advertisement

Παράλληλα, εξέφρασε την αγωνία του για την εξέλιξη της υπόθεσης και τις συνέπειες που ενδέχεται να έχει για την οικογένειά του. «Αυτό το πράγμα, το οποίο έχει τραβήξει τόσο πολύ, πιστεύω ότι θα φέρει τον θάνατο», ανέφερε, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά.


“Νοίκιασε το ιατρείο επειδή πήγαινε στο Γυμνάσιο απέναντι”

Σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις δήλωσε και γειτόνισσα του 52χρονου γυναικολόγου, η οποία, όπως ανέφερε, είχε σχηματίσει εντελώς διαφορετική εικόνα για τον ίδιο μέσα από την καθημερινή τους επαφή. «Είναι καλός γιατρός. Πήγαινα εγώ εκεί. Απέναντι από το ιατρείο είχε ένα Γυμνάσιο και μου έλεγε πως σε αυτό το σχολείο πήγαινε ο ίδιος και έτσι σκέφτηκε να νοικιάσει τον χώρο αυτό», ανέφερε.

Η ίδια υποστήριξε ότι, παρά το γεγονός πως διέμενε στην περιοχή και τον έβλεπε συχνά, δεν είχε παρατηρήσει κάτι που να της κινήσει τις υποψίες σχετικά με τη συμπεριφορά του ή τις επισκέψεις στο ιατρείο του.

«Ήταν ευγενικός, χαμογελαστός και ήσυχος. Ειλικρινά βρίσκομαι σε σοκ και δεν μπορώ να το πιστέψω», κατέληξε.

Τα ευρήματα από τις έρευνες στο ιατρείο και την κατοικία του

Η υπόθεση αφορά τον γνωστό 52χρονο γυναικολόγο στο Χαλάνδρι, στην κατοχή του οποίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός φωτογραφιών και βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, μεταξύ των οποίων φέρεται να περιλαμβάνονται και παιδιά κάτω των 12 ετών.

Advertisement

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους τόσο στο ιατρείο όσο και στην κατοικία του γιατρού. Εκεί φέρεται να εντόπισαν το επίμαχο υλικό σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, τάμπλετ και κινητό τηλέφωνο.

Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από ενημέρωση των αμερικανικών Αρχών, οι οποίες είχαν λάβει σχετική ειδοποίηση από την Google. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία και ακολούθησε η διαδικασία ταυτοποίησης του γιατρού μέσω της διεύθυνσης IP, καθώς και ο εντοπισμός των αρχείων στις ηλεκτρονικές συσκευές του.

Τι υποστήριξε για το υλικό που εντοπίστηκε

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιηθεί, δεν έχει διαπιστωθεί αν ο 52χρονος διαμοίραζε το συγκεκριμένο υλικό σε τρίτους. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι είχε στην κατοχή του τα αρχεία για προσωπική χρήση. Οι ισχυρισμοί αυτοί, όπως και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο της έρευνας, εξετάζονται από τις αρμόδιες Αρχές.


Advertisement

Περισσότερα Εδω

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV