ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα γύρισε ο Μεσίνα: «Δεν είπα ότι ήθελε να επιστρέψει ο Νέιπιερ»
Ο Ιταλός προπονητής, μετά τον σάλο που έγιναν με τις δηλώσεις του για την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ στην ομάδα του, διευκρίνισε πως ουδέποτε είπε πως αυτό έχει υποθεί και ότι ο παίκτης δεν έχει ζητήσει κάτι.
Ο Έτορε Μεσίνα μετά τις δηλώσεις του πρώην παίκτη του Σαμπάζ Νέιπιερ για την υποτιθέμενη επιστροφή του στο Μιλάνο, έδωσε την πλήρη εκδοχή των δηλώσεων του σε Ιταλική εφημερίδα, διευκρινίζοντας πως δεν υπήρξε σωστή καταγραφή των απαντήσεων του. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε τις λάθος τοποθετήσεις ως “λανθασμένη δημοσιογραφική ερμηνεία“, με τον ίδιο να αποδίδει τον απόλυτο σεβασμό στον αθλητή και την επιλογή του να αποχωρήσει από την Ιταλία.
Οι δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα:
«Σχετικά με μια δήλωση που μου απέδωσε σήμερα το πρωί μια ιταλική εφημερίδα και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε από πολλές ιστοσελίδες, θα ήθελα να επισημάνω ότι, μιλώντας για τον Νέιπιερ ενώπιον ορισμένων δημοσιογράφων και τους λόγους της αποχώρησής του από το Μιλάνο, δεν είπα ποτέ ή υπέθεσα ότι ο παίκτης έχει εκφράσει σε οποιονδήποτε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αρμάνι.
Ήταν καθαρά δημοσιογραφική ερμηνεία. Έχω τον απόλυτο σεβασμό για τον Νέιπιερ, για τον Ερυθρό Αστέρα και ως αρχή δεν μιλάμε ποτέ για παίκτες από άλλες ομάδες».//ΓΡ.
-
VIDEO16 ώρες ago
ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ SEAJETS ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΒΟΛΟ
-
VIDEO18 ώρες ago
ΝΕΚΡΟΣ 66ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ – ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ
-
VIDEO17 ώρες ago
ΠΡΩΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ Η1Ν1 ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ – ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 58ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
-
VIDEO23 ώρες ago
ΣΕ ΑΜΟΚ 26ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες ago
Μίμης Δομάζος: Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου η κηδεία του – Θα προηγηθεί λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα ago
Λάρισα: «Ο άνθρωπος δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη» λέει συγγενής του Βασίλη – Άφαντος 25 μέρες μετά
-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες ago
Μίμης Δομάζος: Συγκινούν οι κόρες του – «Σε θέλαμε κι άλλο κοντά μας»
-
LIFESTYLE11 ώρες ago
Διονύσης Σαββόπουλος: «Από τους μπάφους και τις απογοητεύσεις, δεν καταλάβαινα τον ρόλο της στη ζωή μου»