ΒΟΛΟΣ
Θλίψη για τον θάνατο του «Βασιλάκη», από τους πιο παλιούς και γνωστούς εμπόρους του Βόλου
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Σε ηλικία 79 έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Ζώτος, ένας από τους πιο παλιούς και γνωστούς εμπόρους του Βόλου.
Ο «Βασιλάκης», όπως τον αποκαλούσαν όλοι, διατηρούσε για δεκαετίες μικρό αλλά πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα ειδών ραπτικής στην οδό Σπ. Σπυρίδη. Από κουμπιά και φερμουάρ μέχρι κάθε μικρό απαραίτητο για επιδιορθώσεις ρούχων, το μαγαζί του αποτελούσε σημείο αναφοράς.
Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του Σοφία και τους γιους τους, Θεόδωρο και Δημήτρη.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου, στη 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.
Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζητά τα χρήματα να προσφερθούν στο Κέντρο Σίτισης του Ιερού Ναού «Δος ημίν σήμερον».
thenewspaper.gr
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΝεκρό 4χρονο παιδί που έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας
-
LIFESTYLE6 ώρες agoΑντώνης Ρέμος: Κατέρριψε το ρεκόρ όλων των εποχών με την επετειακή συναυλία του στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 200.000 από τη Νέα Παραλία μέχρι το Μακεδονία Παλλάς και τον Λευκό Πύργο (Εικόνες & Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΑ. Συρίγος: «Η Σαουδική Αραβία δεν θα εξάγει πλέον πετρέλαιο μετά την επίθεση από το Ιράν»
-
MEDIA16 ώρες agoΧαλαρές στιγμές στο προθερμαντήριο | Η Χότζκινσον επιμελείται το μακιγιάζ της Μπολ πριν τον τελικό των 800μ
-
MEDIA21 ώρες agoΈντονη βροχόπτωση πριν από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη (VIDEOS)
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες agoΜαρτυρία εργαζόμενης στους αστυνομικούς: «Ο Μαζωνάκης ήταν χειρότερα απ’ όσες φορές τον είχαμε δει»
-
MEDIA14 ώρες agoΚέρκεζ κατά Ματσάρι: «Μπορεί να έχει κερδίσει δέκα τρόπαια, για εμένα είναι μηδέν»
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΘάνατος Μαζωνάκη: Στο κινητό της γιατρού φωτογραφία του τραγουδιστή στο ιατρείο – Διέγραψαν τα ραντεβού στον υπολογιστή, καθάρισαν τον χώρο









