Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Αιχμηρή απάντηση Πλακιά στην Καρυστιανού για την πυρόσφαιρα

Published

on

Αιχμηρή απάντηση Πλακιά στην Καρυστιανού για την πυρόσφαιρα

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Από το ξυλόλιο στην υδραζίνη μετατοπίζεται εκ νέου η συζήτηση γύρω από τα αίτια της πυρόσφαιρας στα Τέμπη, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο αντιπαράθεσης. Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά της Μαρίας Καρυστιανού στην υδραζίνη ως πιθανή ουσία που θα μπορούσε να συνδέεται με όσα ακολούθησαν τη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων, με τον Νίκο Πλακιά να αντιδρά άμεσα και σε ιδιαίτερα αιχμηρό τόνο με ανάρτησή του στο Χ. 

Πλακιάς για δηλώσεις Καρυστιανού: Μετά από 44 μήνες ξυλόλιο μπήκε στη ζωή μας η υδραζίνη

«Και ξαφνικά μετά από 44 μήνες γεμάτους ξυλόλιο μπήκε στη ζωή μας η υδραζίνη» έγραψε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «Ναι αυτό είναι σύμφωνα με τις αποκαλύψεις σε δημοσιογράφο το εύφλεκτο υλικό που κουβαλούσε το τρένο. Και έτσι το ξυλόλιο που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και στο Χημείο του Κράτους οφείλεται στην καύση των υλικών των τρένων». Και κατέληξε ειρωνικά, χωρίς πάντως να κατονομάσει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο: «Α!!! Τι είναι η υδραζίνη; Είναι καύσιμο για πυραύλους και μάλλον τώρα θα χρησιμοποιηθεί και σαν καύσιμο για βλήματα παντός τύπου».

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Καρυστιανού αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα της πυρόσφαιρας στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου, επαναλαμβάνοντας τη θέση ότι η σύγκρουση δύο ηλεκτρικών τρένων και τα έλαια σιλικόνης «δεν μπορούν να κάνουν αυτή την πυρόσφαιρα».

Επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, ευρήματα που, όπως υποστήριξε, αφορούν ξυλόλιο, τολουόλιο και άλλους αρωματικούς υδρογονάνθρακες, καθώς και το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και το πείραμα Καρώνη. Παράλληλα, σημείωσε ότι από τους τρεις μετασχηματιστές των συρμών, οι δύο ήταν ακέραιοι και ο τρίτος, σύμφωνα με όσα ανέφερε, παρέμενε γεμάτος κατά τα δύο τρίτα.

Στο ίδιο πλαίσιο, ανέφερε ως πιθανή ουσία την υδραζίνη, λέγοντας ότι «έχει σχέση με την αεροπορία».

Περισσότερα Εδω

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV