Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να χαλαρώνει αυτή την περίοδο μακριά από τους πάγκους, όμως παραμένει ενεργός στο ευρωπαϊκό μπασκετικό σκηνικό, από τον ρόλο του… φιλάθλου.
Μετά το παιχνίδι της Αναντολού Εφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη EuroLeague, ο Τούρκος τεχνικός έδωσε το «παρών» και στην αναμέτρηση της Μπαχτσεσεχίρ με τη Ρόμα, για την πρώτη αγωνιστική του EuroCup.
Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR παρακολούθησε το ματς από τις courtside θέσεις, με το EuroCup να κάνει ειδική αναφορά στην παρουσία του, χαρακτηρίζοντάς τον «VIP καλεσμένο».
Ο Αταμάν, επομένως, συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τη δράση στα ευρωπαϊκά παρκέ, παρότι αυτή την περίοδο δεν έχει αναλάβει κάποια ομάδα.
A VIP guest courtside! ??????
Turkish National Team head coach Ergin Ataman is in the building for tonight’s @BKBasketbol action. pic.twitter.com/YqyaHAXg5S
— BKT EuroCup (@EuroCup) September 30, 2026










