LIFESTYLE
Δέσποινα Μοιραράκη: “Έχω κακοποιηθεί στον πρώτο μου γάμο, δεν χρειάζεται να λέμε πολλά”
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Σκληρές αλήθειες για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε η Δέσποινα Μοιραράκη, μιλώντας για την κακοποίηση που δέχθηκε και την οικογενειακή βία στον πρώτο της γάμο.
Η εξομολόγηση της Δέσποινας Μοιραράκη
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρώτος καφές με την Ζήνα», βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη και μίλησε για την πορεία της ως επιχειρηματίας, την αγάπη της για τα χαλιά ενώ αναφέρθηκε και στους άντρες που πέρασαν από το πλευρό της και τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει.
«Έχω κακοποιηθεί στον πρώτο μου γάμο. Δεν χρειάζεται όμως να λέμε πολλά γιατί υπάρχουν και τα παιδιά μου. Τότε δεν ήταν έτσι τα πράγματα, ήταν πολύ διαφορετικά και δεν μιλάγαμε. Οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατές, πολύ ισχυρές και θέλω να μην κλείνουν το στόμα τους, να σηκώνουν το παράστημά τους, να βάζουν τα πόδια κάτω στη γη και να είναι μπροστά και ό,τι συμβαίνει να το λένε», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη. «Έχουμε ψυχή, δεν είμαστε πράγματα», πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΒΟΛΟΣ11 ώρες agoΘλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου για τον θάνατο του 52χρονου επιχειρηματία Ζήση Κουσιαρή
-
LIFESTYLE21 ώρες agoΔήμητρα Κατσαφάδου για Γιώργο Μαζωνάκη: “Τον έχω δει σε πλήρη κατάνυξη” – Ο κοινός πνευματικός τους – “Ήταν σαν αδερφός μου” (Βίντεο)
-
LIFESTYLE23 ώρες agoΜαριάννα Κιμούλη για Μπισμπίκη: “Αισθάνομαι ότι γίνομαι καλύτερη ηθοποιός παίζοντας μαζί του – Αν σταματήσεις να μαθαίνεις, έχεις χάσει το παιχνίδι”
-
LIFESTYLE8 ώρες agoΗλιάνα Παπαγεωργίου: Πότε και πού παντρεύεται με τον Γιάννη Καραβασάνη – Όσα αποκάλυψε (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες agoΝέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού απο την ΕΜΥ – Ισχυρές βροχές & καταιγίδες
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΣτις 120 οι δόσεις για χρέη, 15 λεπτά επιδότηση στο ντίζελ και πετρέλαιο θέρμανσης κάτω από 1,75
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες ago«Koλαστήριο χωρίς φαγητό και νερό» Μαρτυρία για την ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΆνω Λιόσια – Δράστης επίθεσης: «Χτύπησε την κόρη μου και θόλωσα»









