Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Δημήτρης Κόκοτας: Η συγκινητική αποκάλυψη της συζύγου του για τον διάλογο με την κόρη τους μία ημέρα πριν τον θάνατό του – “Ήταν ψύχραιμη και ώριμη” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η κόρη της την απώλεια του πατέρα της Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα Πετράκη. Όπως ανέφερε, μία μέρα πριν ο άνθρωπός τους αφήσει την τελευταία του πνοή, είχε έναν διάλογο με το παιδί της και εκεί κατάλαβε ότι διαθέτει την απαραίτητη ψυχραιμία αλλά και ωριμότητα.  Μιλώντας για τον Δημήτρη Κόκοτα, η σύζυγός του ανέφερε πως έβλεπε αντιδράσεις και σημάδια βελτίωσης και πίστευε μέσα της ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά και πως θα έβγαινε από το νοσοκομείο.

Διαβάστε: Δημήτρης Κόκοτας: Το διαφορετικό μνημόσυνο που έκανε η αδερφή του – “Η εκκλησία έχει μεγάλη σημασία για εμάς” (Βίντεο)

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν επιτρεπόταν στην κόρη του να τον δει

Η Κατερίνα Πετράκη μίλησε στην εκπομπή «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα» και ανέφερε αρχικά πως η κόρη τους δεν επιτρεπόταν να δει τον πατέρα της στο νοσοκομείο: «Το παιδί τον είχε δει, ελάχιστες φορές βέβαια. Δεν επιτρεπόταν να έρθει. Δηλαδή, η μικρή τον είδε μετά από 1,5 χρόνο, γιατί υπάρχει ένα πρωτόκολλο. Ωστόσο τους παρακάλεσα, τους είπα ότι είναι καθαρά δική μου ευθύνη και με εμπιστεύτηκαν, και έτσι άφησαν το παιδί να τον δει».

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε τον διάλογο που είχαν μία ημέρα πριν μάθουν πως ο Δημήτρης Κόκοτας άφησε την τελευταία του πνοή: «Τώρα είδα τόσο έντονα πόσο καλή δουλειά έκανε κυρίως ο Δημήτρης με το παιδί, με αυτά που της έλεγε. Είναι ψύχραιμη, είναι ώριμη… Την προηγούμενη μέρα της είπα ότι ο “μπαμπάς δεν είναι καλά”… Έπρεπε να της το πω, γιατί αν γίνει κάτι θα είναι πολύ ξαφνικό. Εκείνη την ώρα με πήρε μία γειτόνισσα και άκουσε τις φωνές του παιδιού. Μου είπε “μαμά, το έχω σκεφτεί πάρα πολύ. Για εσένα είναι πιο δύσκολο, γιατί τον έβλεπες κάθε μέρα. Για μένα είναι πάντα ο μπαμπάς μου και θα μου λείπει μια ζωή, σε όλες τις στιγμές που θα ζήσω και δεν θα είναι μαζί μου, απλά σαν να με άφησε να συνηθίσω την απουσία του”. Με στήριξε. “Έχω να κρατήσω ότι είχα τον πιο υπέροχο μπαμπά και ότι ήταν πολλές ώρες μαζί μου. Τον χάρηκα, αυτά τα 13 χρόνια ήταν κοντά μου, δίπλα μου”. Προς το παρόν έχει μία τέτοια λογική».

«Αντιδρούσε στις ερωτήσεις που κάναμε»

Σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Πετράκη επισήμανε πως ο σύζυγός της το τελευταίο διάστημα είχε δείξει σημάδια βελτίωσης: «Ο Δημήτρης καταλάβαινε, αισθανόταν, φαινόταν στις αντιδράσεις του. Και οι γιατροί μού είχαν πει πράγματα. Περίμεναν να τους πω αν έχω δει εγώ κάτι, για να το επιβεβαιώσουν, να το παρατηρήσουν κι εκείνοι περισσότερο. Μου είχαν πει ότι εγώ είμαι κινητήριος δύναμη για να δούμε πράγματα. Αντιδρούσε, κουνούσε τα μάτια του, γύριζε προς το μέρος μας. Προσπαθούσε να κουνήσει έστω τα χέρια του, το κεφάλι του, προσπαθούσε να σηκωθεί. Το κεφάλι του το σήκωνε. Έκανε κινήσεις, αντιδρούσε στις ερωτήσεις που κάναμε». Μάλιστα, όπως ανέφερε, σκεφτόταν τη στιγμή που ο τραγουδιστής θα επανέλθει και πως θα συνέχιζαν τη ζωή τους: «Πολλές φορές σκέφτηκα πράγματα που λέγαμε να κάνουμε και δεν κάναμε και έλεγα ότι όταν γυρίσει δεν θα με νοιάζει τίποτα, θα δούμε τη ζωή μας. Εκεί αναθεώρησα, είδα ότι η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις πρέπει να πηγαίνουν δεύτερες. Πρέπει πρώτα να είναι η χαρά μας, η ζωή μας, μια ωραία στιγμή, ακόμη κι ένας καφές δίπλα στο σπίτι».

Advertisement

«Πήγαινε κάθε μέρα με την ίδια λογική, με την ίδια ελπίδα»

Τέλος, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα είπε πως ήλπιζε μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι όλα θα πήγαιναν καλά: «Όταν έβλεπα τις έντονες αντιδράσεις σκεφτόμουν ότι θα φύγουμε από το νοσοκομείο. Πήγαινα κάθε μέρα με την ίδια λογική, με την ίδια ελπίδα, ότι “αχ, σήμερα κάτι θα γίνει”. Είχα πείσει τόσο πολύ τον εαυτό μου ότι όλα θα πάνε καλά… Έβλεπα ουσιαστικά και μία εξέλιξη και δεν είναι ότι είχα μία δική μου εικόνα επειδή έτσι ήθελα… Πολλές φορές έβλεπα κάτι πιο έντονο από άλλες μέρες».


Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV