Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: 27χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη σύντροφό του

Published

on

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: 27χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη σύντροφό του

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Ανατροπή μέσα σε λίγες ώρες στην υπόθεση θανάτου της 25χρονης που εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος σε κιόσκι του ποδηλατόδρομου στην Ηγουμενίτσα, καθώς ο 27χρονος σύντροφός της φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκείνος τη σκότωσε.

Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ της Κυριακής 20/09, φέροντας βαθιά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή της καρωτίδας και στα πόδια. Σε μικρή απόσταση από το σημείο βρέθηκε και ο 27χρονος, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε καλέσει την Αστυνομία ζητώντας βοήθεια. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς έφερε ελαφρά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Διαβάστε: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα σε ποδηλατόδρομο στην Ηγουμενίτσα και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: “Τσακωθήκαμε και θόλωσα”

Αρχικά, ο 27χρονος είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι άγνωστοι είχαν επιτεθεί τόσο στον ίδιο όσο και στην 25χρονη. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας που χειρίζονται την υπόθεση εξέτασαν άμεσα τα στοιχεία και διαπίστωσαν τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε.

Advertisement

Στη συνέχεια, φέρεται να ομολόγησε ότι είχε προηγηθεί καβγάς με τη σύντροφό του και να είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς: «Τσακωθήκαμε και θόλωσα».



Η 25χρονη, η οποία εργαζόταν εποχικά στην Ηγουμενίτσα, εντοπίστηκε νεκρή στο πρώτο κιόσκι του ποδηλατόδρομου. Ο 27χρονος παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται. Οι έρευνες της Ασφάλειας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν το κίνητρο και οι ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις του ζευγαριού και όσα προηγήθηκαν του εγκλήματος.



Η προανάκριση συνεχίζεται.

Περισσότερα Εδω

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο