Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Μυρτώ: “Υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι

Published

on

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, με δάκρυα και αναπάντητα «γιατί», οικογένεια, φίλοι, συγγενείς και κάτοικοι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, αποχαιρέτησαν τη 19χρονη Μυρτώ, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν προλάβει να κλείσει τα 19 της χρόνια. Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από την τραγική απώλεια. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Παναγής Δρακουλόγκωνας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ANT1, αναφέρθηκε στην πιθανότητα εμπλοκής και άλλων προσώπων στην υπόθεση, καθώς και σε ενδεχόμενη διεύρυνση του κατηγορητηρίου, μεταφέροντας παράλληλα την απαίτηση των γονιών για πλήρη διαλεύκανση και απόδοση δικαιοσύνης.

Διαβάστε: Μιχάλης Γιαννάκος: Αβάσιμα και ντροπιαστικά για την κοινωνία μας όσα ακούγονται για την 19χρονη Μυρτώ

«Η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί, κατά την εμπειρία μας, για αρκετές βδομάδες, αρκετούς μήνες ακόμα. Η δικιά μας εκτίμηση και πεποίθηση είναι οτι, “ναι”, θα υπάρξει διεύρυνση του κατηγορητηρίου, αυτή είναι η δικιά μας πεποίθηση και εκτίμηση με βάση τα, μέχρι στιγμής, στοιχεία και αυτά που μπορούμε να αναφέρουμε διότι έχουμε σεβαστεί μέχρι ακεραίας μυστικότητα την προδικασία …».



«Δεν πρέπει να είσαι και “κανάς” τρελός ή πανέξυπνος ερευνητής, για να διαπιστώσεις αυτό το πράγμα, μόνοι σας πριν αναφέρατε κάποια γεγονότα» είπε σχετικά με την διεύρυνση κατηγορητηρίου.

Σχετικά με το «τι ζητούν τώρα» οι γονείς, μετά από σχετική ερώτηση της Ρίτσας Μπιζόγλη, ο κ. Δρακουλόγκωνας ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρο, το λέμε από την πρώτη στιγμή, ότι αυτό που θέλουν είναι να λάμψει η αλήθεια. Αφού λάμψει η αλήθεια και δούμε τι πραγματικά έγινε, όχι μόνο τις τελευταίες δύο ώρες, τις προηγούμενες 6 ώρες, τις προηγούμενες 8 ώρες, ενδεχομένως να πρέπει να βρούνε κάποια στοιχεία το τι έγινε την προηγούμενη βδομάδα ή τις προηγούμενες 15 ημέρες και αφού θα λάμψει η αλήθεια … έχουν την βεβαιότητα ότι θα αποδοθεί και δικαιοσύνη».

Advertisement

Κεφαλονιά: “Αυτονόητο το να ερευνηθούν οι προηγούμενες ώρες, μέρες ακόμα και εβδομάδες”, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Μυρτούς

Ο κ. Δρακουλόγκωνας μίλησε για την έρευνα σχετικά με τις ώρες πριν τον άδικο χαμό της 19χρονης. Ο δικηγόρος της οικογένειας χαρακτήρισε “αυτονόητο” το να ερευνηθούν οι προηγούμενες ώρες, μέρες ακόμα και εβδομάδες. Χαρακτηριστικά είπε: «Προφανέστατα πρέπει να ερευνηθεί ξαφνικά ξύπνησε ένα παιδί το οποίο δεν έχει πάρει ποτέ στην ζωή του ναρκωτικά , δεν έχει πάρει στην ζωή του καμία ουσία, αποφάσισε να πάει … σε ένα ξενοδοχείο και να πει “φέρτε μου ναρκωτικά” και μετά από τρεις ώρες ήταν νεκρή στην πλατεία του Αργοστολίου…Η διαδικασία η ανακριτική θα κρατήσει αρκετούς μήνες ακόμη».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο