Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι και οι καταγγελίες εργαζομένων για το κύκλωμα (Βίντεο)

Published

on

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι και οι καταγγελίες εργαζομένων για το κύκλωμα (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση απάτης σε βάρος του e-ΕΦΚΑ «καίνε» τον Φίλιππο Καμπούρη και τη σύζυγό του, οι οποίοι φέρονται να ήταν αρχηγικά μέλη του κυκλώματος. Όπως αποκαλύφθηκε, τόσο ο παρουσιαστής και πρόεδρος του ΛΑΟΣ όσο και η σύζυγός του δήλωναν «εργαζόμενοι» και λάμβαναν αποζημιώσεις του Covid. Παράλληλα, «φως» στο κύκλωμα που δραστηριοποιούνταν μέσω της σύστασης και διαχείρισης εικονικών και πραγματικών εταιρειών, δημιουργώντας οφειλές προς τον ΕΦΚΑ και την ΑΑΔΕ που ξεπερνούν τα 5,35 εκατομμύρια ευρώ, «ρίχνουν» αποκαλυπτικές μαρτυρίες, διάλογοι με «αχυράνθρωπους» και καταγγελίες εργαζομένων.

Διαβάστε: Φίλιππος Καμπούρης: Τι λέει η γυναίκα που τον κατήγγειλε και αποκάλυψε την απάτη σε βάρος του ΕΦΚΑ – “Ήμουν το μπαλάκι τους για δύο μήνες” (Βίντεο)

Στοιχεία που “καίνε” τον Φίλιππο Καμπούρη: Τι αποκαλύπτει “αχυράνθρωπος”

Σύμφωνα με έρευνα, ο Φίλιππος Καμπούρης είναι ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, τα οποία φαίνονταν να ανήκουν σε «αχυράνθρωπους», λογιστές και επιχειρηματίες. Γνωστοί καλλιτέχνες, μάλιστα, κατέθεσαν ότι οι συμφωνίες κλείνονταν αποκλειστικά με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ).



«Αχυράνθρωπος» μιλώντας στο Mega αποκάλυψε ότι ο Καμπούρης προσφέρθηκε να του πληρώσει ενοίκιο για να υπογράφει αυτός στις εικονικές εταιρείες του. Ήταν μία από τις 29 εταιρείες, η πλειονότητα των οποίων ήταν εικονικές. Σε 23 από αυτές, μάλιστα, εμφανίζεται να συμμετέχει ο ίδιος αχυράνθρωπος, που στην κατάθεσή του «έκαψε» τον Φίλιππο Καμπούρη.

Advertisement

«Από το 2009 μέχρι το 2013 ήμουν άστεγος και έμενα στο δρόμο. Τότε, το 2014, ο Φίλιππος επικοινώνησε μαζί μου και […] μου πρότεινε να τον βοηθήσω με κάποιες εταιρείες και να υπογράφω σε κάποια χαρτιά για αυτές και εκείνος θα μου πλήρωνε το ενοίκιό μου για να ζω. Εγώ είχα τελειώσει μόνο το δημοτικό και ο Φίλιππος μού φάνηκε σωστός άνθρωπος και τον εμπιστεύτηκα. […] Από τότε, υπέγραφα σε ό,τι μου ζητούσε», ανέφερε για τον τηλεπαρουσιαστή και πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι μεταξύ μελών του κυκλώματος

«Φως» στην υπόθεση ρίχνουν και οι διάλογοι μεταξύ των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που αποκάλυψε το Mega. Σε μηνύματα, 59χρονος – μέλος του κυκλώματος εμφανιζόταν σε διαλόγους ιδιαίτερα δυσαρεστημένος επειδή δεν είχε λάβει χρήματα από τον Φίλιππο Καμπούρη.

  • Φιλικό πρόσωπο: Από τον Φίλιππο τι περιμένεις;
  • 59χρονος – Μέλος κυκλώματος: Τίποτα, λεφτά να πάρω ρε μ@@@α
  • Φιλικό πρόσωπο: Ααα…
  • 59χρονος – Μέλος κυκλώματος: Τα λεφτά γ@@ω το σπίτι του!
  • Φιλικό πρόσωπο: Μάλιστα.
  • 59χρονος – Μέλος κυκλώματος: Πάρε με στο άλλο, μπορείς;

Νόμιζε ότι μιλούσε με λογιστή αλλά του απαντούσε η σύζυγος του Καμπούρη

Στη δημοσιότητα ήρθε και ένας ακόμη διάλογος μεταξύ θύματος του κυκλώματος και της συζύγου του Φίλιππου Καμπούρη, η οποία επίσης έχει συλληφθεί για την υπόθεση και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Πρόκειται για εργαζόμενο σε ψητοπωλείο της Καλλιθέας που πρόλαβε να κλείσει ξαφνικά μέσα σε μία νύχτα ο Φίλιππος Καμπούρης, λίγο πριν συλληφθεί. ο άνδρας μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε ότι μετά την απόλυσή του, προσπάθησε να ζητήσει τα δεδουλευμένα νομίζοντας ότι έχει καλέσει στο λογιστικό γραφείο του ψητοπωλείου, ενώ στην πραγματικότητα μιλούσε με την κατηγορούμενη σύζυγο.

“Μας κρατούσε λεφτά για να μην μπορούμε”

«Σε όλους βέβαια το έκανε μας κρατούσε λεφτά για να μην μπορούμε να φύγουμε. Μας είχε αφήσει μέσα ενάμιση μήνα απλήρωτους χάσαμε τα λεφτά μας και εγώ δεν έχω να δώσω το νοίκι μου. Είναι κάτι νυχτερινά είναι γύρω στα δύο δυόμισι χιλιάρικα. Ξαφνικά έκλεισε η επιχείρηση θέλω να πιάσω δουλειά και δεν έχει γίνει απόλυση και μου φαίνονται ότι εγώ μέσα είμαι ακόμα εργαζόμενος πήγα να πιάσω δουλειά μου λέει «φαίνεται ότι έχετε δουλέψει, δεν μπορείτε να δουλέψετε πάνω από 3 ώρες»», υπογράμμισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την σύζυγο, νομίζοντας ότι μιλάει με λογιστή:

Advertisement

Υπάλληλος: Αν είναι λογιστικό το θέμα, θέλω να πω ούτε καν με έχει απολύσει απ’ ότι ξέρω. Τα λεφτά. Δεν έχω πάρει ένα μηνιάτικο βασικά. Μπορείτε να ενημερώσετε τον κύριο Καμπούρη;

Σύζυγος Καμπούρη (λογίστρια): Δεν έχουμε συνεργασία με κάποιον κύριο Καμπούρη.

«Ερχόντουσαν μαύρες σακούλες με εμπορεύματα, περίεργες ώρες, χωρίς χαρτιά. Η υπάλληλος δούλευε 12 ώρες επί έξι μέρες την εβδομάδα. Εφτά χρόνια που λειτουργούσε δεν πέρασε κανείς. Ούτε από Επιθεώρηση Εργασίας, 1000%, σίγουρα δηλαδή, όλοι λέγαμε τι βύσμα έχει αυτός που λειτουργεί έτσι όπως λειτουργεί. Εδώ πέρα γινόταν ασυδοσία», αναφέρει καταγγελία στο MEGA.



Ο Φίλιππος Καμπούρης αναμένεται να απολογηθεί την Κυριακή (11/10) για πέντε κακουργήματα, και ένα πλημμέλημα με τον ίδιο να αναγνωρίζει χρέη μόνο στον ΕΦΚΑ.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο παρουσιαστής και πρόεδρος του ΛΑΟΣ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και λιποθύμησε. Ο ίδιος, πριν το λιποθυμικό επεισόδιο είπε στους αστυνομικούς «παθαίνω εγκεφαλικό» ενημερώνοντάς του ότι μούδιασαν τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι του. 

Περισσότερα Εδω

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV