Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Καλαμάτα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, έπειτα από τη διακοπή τριών εβδομάδων που προηγήθηκε.
Ο Αλέσιο Λίσι έχει πλέον στη διάθεσή του και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και προπονούνται κανονικά, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους για το επερχόμενο παιχνίδι με τη νεοφώτιστη «Μαύρη Θύελλα».
Παράλληλα, ο Ντεσπόντοφ συνεχίζει την προσπάθειά του να αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων. Η συμμετοχή του σε μέρος της προπόνησης αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην πορεία αποκατάστασής του, με τον Βούλγαρο να επιδιώκει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.










