Ο προπονητής της Μαρκό, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε μετά τη νίκη με 1-0 επί του Πανσερραϊκού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα.
Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, ο Παπαδόπουλος χαρακτήρισε τη νίκη δίκαιη και πεντακάθαρη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Εξήγησε πως η ομάδα του κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμά της μετά το γκολ, ενώ είχε και τις ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις για να πετύχει και δεύτερο τέρμα.
Τέλος, αναφέρθηκε και στο προσωπικό του επίτευγμα, καθώς πλέον βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προπονητών με τις περισσότερες συμμετοχές στην κατηγορία. Όπως ανέφερε, δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στα στατιστικά, αλλά θέλει περισσότερο να αφήσει τη δική του παρακαταθήκη στον χώρο του ποδοσφαίρου.










