LIFESTYLE
Πιρς Μπρόσναν: “Λατρεύω τον Τομ Χάρντι” – Η απάντηση στις φήμες για κόντρα στο “MobLand”
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Ο Πιρς Μπρόσναν έδωσε τη δική του απάντηση στις φήμες που ήθελαν τη σχέση του με τον Τομ Χάρντι να έχει περάσει από ένταση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “MobLand”. Ο Ιρλανδός ηθοποιός όχι μόνο υποβάθμισε τις αναφορές περί τριβών, αλλά μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον συμπρωταγωνιστή του, ξεκαθαρίζοντας ότι τον εκτιμά τόσο ως άνθρωπο όσο και για τη δουλειά του.
Το αστυνομικό δράμα του Γκάι Ρίτσι, στο οποίο συμμετέχει και η Έλεν Μίρεν, βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιευμάτων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian, είχαν κυκλοφορήσει αναφορές για συγκρούσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών, ενώ οι φήμες ήθελαν τον Τομ Χάρντι να καθυστερεί τους υπόλοιπους ηθοποιούς στα γυρίσματα.
Πιρς Μπρόσναν: “Τον λατρεύω αυτόν τον τύπο”
Οι αναφορές δεν περιορίστηκαν στη σχέση του Χάρντι με τους συμπρωταγωνιστές του. Είχαν επίσης κυκλοφορήσει φήμες ότι ο ηθοποιός ήρθε σε ρήξη με τους συνδημιουργούς της σειράς, Ρόναν Μπένετ και Τζεζ Μπάτεργουορθ, δημιουργώντας ερωτήματα σχετικά με το εάν θα επέστρεφε σε έναν τρίτο κύκλο του “MobLand”.
Ο Πιρς Μπρόσναν, ωστόσο, παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική εικόνα. Μιλώντας στο πλαίσιο της πρεμιέρας της σειράς στο κέντρο του Λονδίνου, χαρακτήρισε όσα ακούστηκαν υπερβολικά.
«Θεέ μου, ήταν πραγματικά μια φούσκα, μια υπερβολή για το τίποτα», δήλωσε.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στον Τομ Χάρντι: «Τον λατρεύω αυτόν τον τύπο. Λατρεύω τον Τομ Χάρντι. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της δουλειάς του. Πραγματικά».
Μάλιστα, θέλοντας να περιγράψει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους συντελεστές της σειράς, πρόσθεσε: «Είμαστε ακλόνητοι ως παρέα, ως οικογένεια».
Τι λέει για το κλίμα στα γυρίσματα
Ο Μπρόσναν, ο οποίος επέστρεψε στον ρόλο του Κόνραντ Χάριγκαν, του σκληροτράχηλου αρχηγού μιας ισχυρής οικογένειας του οργανωμένου εγκλήματος, αναφέρθηκε και στους ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς με τους οποίους πραγματοποιούνται τα γυρίσματα.
«Όλοι έρχονται στη δουλειά και είναι απλώς εκεί. Οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι, οπότε δεν βγαίνουμε έξω για κοινωνικές επαφές, σε παμπ ή κάτι τέτοιο. Όλοι επιστρέφουν στις οικογένειές τους και, πριν το καταλάβεις, έχεις ολοκληρώσει 10 επεισόδια», εξήγησε ο Ιρλανδός ηθοποιός.
Με τις δηλώσεις του, ο Μπρόσναν υποβάθμισε τις αναφορές περί προβλημάτων στη συνεργασία του με τον Χάρντι, επιμένοντας αντίθετα στην εικόνα μιας δεμένης ομάδας που εργάζεται σε απαιτητικούς και γρήγορους ρυθμούς.
Τι είπε ο Τομ Χάρντι για τους συμπρωταγωνιστές του
Από την πλευρά του, ο Τομ Χάρντι μίλησε επίσης θετικά για τη συνεργασία του με τον Πιρς Μπρόσναν και την Έλεν Μίρεν.
Ο ηθοποιός χαρακτήρισε «προνόμιο» το γεγονός ότι έχει την ευκαιρία να συνεργάζεται μαζί τους, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι δύο ηθοποιοί εξακολουθούν να εξελίσσονται μέσα από τη δουλειά τους.
Όπως δήλωσε, βλέπει τους συμπρωταγωνιστές του να συνεχίζουν να «διευρύνουν τα όρια» και να ξεπερνούν τα καθιερωμένα, την ώρα που ο Μπρόσναν από τη δική του πλευρά απορρίπτει τις φήμες περί μεταξύ τους ρήξης και δηλώνει ανοιχτά τον θαυμασμό του για τον Τομ Χάρντι.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΚαρέ καρέ η αποχώρηση του Γιώργου Μαζωνάκη από το ιατρείο – Τον έβγαλαν έξω… με καρέκλα
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΣοκάρει ο διασώστης του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΤι αποκάλυψε ο δικηγόρος για την ύπαρξη ή μη διαθήκης, τι θα συμβεί με την περιουσία του τραγουδιστή
-
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ19 ώρες agoΤο Xbox αναλαμβάνει το νέο παιχνίδι κατασκοπείας…
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΑποκλειστικό: Ο διασώστης του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον Γ. Μαζωνάκη μιλά στο STAR
-
LIFESTYLE12 ώρες agoΚαλή σχολική χρονιά από το ”Νωρίς – Νωρίς”
-
ΒΟΛΟΣ7 ώρες agoΝέες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
-
LIFESTYLE18 ώρες agoΦοίβος Δεληβοριάς για Μαζωνάκη: “Έκανε το τάμα του στη νύχτα – Θα μείνει για πάντα αναμμένο κεράκι” (Βίντεο & Εικόνες)









