Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Στην τελική ευθεία το deal Γιώργου Πουλόπουλου

Published

on

Στην τελική ευθεία το deal Γιώργου Πουλόπουλου

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Μετά την ολοκλήρωση του due diligence και την αποτύπωση των οικονοµικών στοιχείων του Real Group, όχι µόνο δεν «παγώνουν» οι διαπραγµατεύσεις µεταξύ Πουλόπουλου, Χατζηνικολάου και Κουρή, αλλά, απεναντίας, όπως αναφέρουν καλά ενηµερωµένες πηγές στη στήλη, το deal οδεύει προς ολοκλήρωση. Συγκεκριµένα, οι δύο πλευρές, αφού περατώθηκε ο έλεγχος, αποφάσισαν τόσο τον οδικό χάρτη όσο και τις επόµενες κινήσεις στη σκακιέρα.

Ο ισχυρός άνδρας της Bright, Γιώργος Πουλόπουλος, ήδη έχει δώσει ένα ποσόν, δείχνοντας διάθεση να ρίξει ζεστό χρήµα σε µια επιχείρηση που διαθέτει όλα τα φόντα να αναπτυχθεί περαιτέρω. Σύµφωνα µε τα όσα αλιεύσαµε από καλά πληροφορηµένες πηγές, δροµολογήθηκε η δηµιουργία µιας holding εταιρείας, στην οποία θα «κρεµαστούν»  όλα τα assets του υπό δηµιουργία εκδοτικού οµίλου. Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι ο Πουλόπουλος δείχνει διατεθειµένος να επενδύσει (εκτός από το Real Group) και σε άλλα Μέσα, στοχεύοντας να φτιάξει έναν ισχυρό πυλώνα στα media.

Με βάση το χρονοδιάγραµµα, που έχει τεθεί το πολύ µέχρι τα τέλη του χρόνου, εκτιµάται ότι θα δούµε να βγαίνει λευκός καπνός, µε τις δύο πλευρές να δίνουν και επισήµως τα χέρια και τις υπογραφές να πέφτουν στο κείµενο της συµφωνίας. Οι καλά γνωρίζοντες θεωρούν ότι όλα όσα συζητούνται από δω και πέρα είναι µια τυπική διαδικασία, δεδοµένου ότι ήδη έχει οικοδοµηθεί ένα εξαιρετικό κλίµα στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Στο νέο σχήµα, αρχικώς η πλευρά της Bright θα µετέχει µε ποσοστό πάνω από 33%, έχοντας τη δυνατότητα ανά πάσα στιγµή να ενισχύσει τη θέση της, εξέλιξη που προεξοφλείται, δεδοµένου ότι ο Πουλόπουλος αργά ή γρήγορα στοχεύει να εισέλθει στο ταµπλό του Χρηµατιστηρίου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η είσοδος νέων παικτών στα media δεν µπορεί παρά να αξιολογηθεί ως απολύτως θετική εξέλιξη, αφού δείχνει και τη γενικότερη αλλαγή στη συµπεριφορά των ισχυρών του χρήµατος απέναντι στις ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret των Παραπολιτικών

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV