Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο αδερφός της 43χρονης αγνοούμενης

Published

on

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που δημιουργούνται αναφορικά με την υπόθεση της εξαφάνισης της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη στο Ηράκλειο Κρήτης, την ώρα που ο πρώην σύντροφός της βρέθηκε νεκρός χθες (21/04), με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως έβαλε τέλος στη ζωή του. Σημειώνεται πως ο άνδρας είχε προσαχθεί από την ΕΛΑΣ προκειμένου να καταθέσει σχετικά με την εξαφάνιση της 43χρονης και τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Την Τρίτη (21/04) βρέθηκε νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο ενώ δίπλα του υπήρχε μια καραμπίνα, γεγονός που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υποδηλώνει ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε: Θρίλερ στην Κρήτη: Νεκρός ο πρώην σύντροφος της 43χρονης αγνοούμενης – Είχε προσαχθεί για την εξαφάνισή της

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σώμα του 39χρονου βρέθηκαν αμυχές την ημέρα που βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα ενώ φέρεται να ήταν ταραγμένος, με τον ίδιο να υποστηρίζει στις Αρχές ότι οι γρατζουνιές προκλήθηκαν από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του. Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο μηχανάκι του και δεν βρήκαν ενδείξεις τροχαίου.



Ηράκλειο Κρήτης: Τι είπε ο αδερφός της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη για τον πρώην σύντροφό της

Στο πλαίσιο αυτό, ο αδερφός της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, δηλώνοντας τα εξής: «Όταν έφυγε η αδερφή μου άφησε σημείωμα στα παιδιά όπου έγραφε “φεύγω μια βόλτα με το αμάξι και θα επιστρέψω”. Η αδερφή μου ήταν ζευγάρι περίπου 1,5 χρόνο με τον 39χρονο και είχαν χωρίσει τους τελευταίους δύο μήνες. Είχαν εντάσεις μεταξύ τους, προσπάθησα να τους τα λύσω αλλά δε μπορούσα να βγάλω άκρη, ήταν λίγο επιθετικός και λίγο απότομος ο πρώην της. Πιστεύω πως θα μπορούσε να κάνει κακό στην αδερφή μου, είχε τέτοιες τάσεις. Την ζήλευε πολύ, το είχα καταλάβει από τη συμπεριφορά του. Δεν νομίζω να την είχε χτυπήσει αλλά νομίζω ότι την είχε εξυβρίσει».



“Πιστεύω ότι η αυτοκτονία του συνδέεται με την εξαφάνιση της αδερφής μου”

«Ξέρω καλά ότι ο πρώην σύντροφός της είχε μια επιχείρηση που δεν πήγαινε καλά και άρχισε να πίνει γιατί ζοριζόταν πολύ εκεί νομίζω ότι άρχισε η ιστορία μεταξύ τους και χάθηκε η επαφή. Πριν χωρίσουν είχα μπει στη μέση για να βοηθήσω, του είχα μιλήσει. Πιστεύω ότι η αυτοκτονία του συνδέεται με την εξαφάνιση της αδερφής μου», πρόσθεσε.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο