LIFESTYLE
Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: “Τσακωθήκαμε 58 φορές με τη μητέρα μου” – Η συνεργασία με τη Δήμητρα Παπαδήμα που τους βγήκε σε καλό (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Για την ιδιαίτερη εμπειρία της επαγγελματικής συνεργασίας με τη μητέρα της, Δήμητρα Παπαδήμα, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν κλήθηκαν να συνυπάρξουν στο θέατρο από διαφορετικούς ρόλους, μίλησε η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου. Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως η κοινή τους δουλειά συνοδεύτηκε από αρκετές εντάσεις και διαφωνίες, οι οποίες, ωστόσο, όχι μόνο δεν επηρέασαν αρνητικά τη σχέση τους, αλλά τις βοήθησαν να γνωρίσουν καλύτερα η μία την άλλη.
Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς», αναφερόμενη στη θεατρική παράσταση «Το Πορτρέτο», στην οποία ανέλαβε να σκηνοθετήσει τη μητέρα της. Όπως εξήγησε, η συγκεκριμένη συνεργασία αποτέλεσε μια ξεχωριστή στιγμή για τις δυο τους, καθώς τους έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούν επαγγελματικά και να ανακαλύψουν άγνωστες μέχρι τότε πλευρές της μεταξύ τους σχέσης.
Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: Οι 58 καβγάδες και η διαφορετική πλευρά της μητέρας της
Η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι αρχικά αντιμετώπισε με επιφυλακτικότητα την προοπτική να αναλάβει τη σκηνοθεσία της Δήμητρας Παπαδήμα. Παρότι η ιδέα προήλθε από την ίδια τη μητέρα της, εκείνη φοβόταν πως η στενή οικογενειακή τους σχέση θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσκολίες κατά τη διάρκεια των προβών.
«Ήταν μία συγκινητική στιγμή αυτή η συνύπαρξη στη ζωή μας. Γνωρίζω τη μαμά μου από μία εντελώς άλλη οπτική. Από μία άλλη πλευρά και είναι πολύ ενδιαφέρον. Κι εκείνη νομίζω ότι με είδε ξαφνικά και σαν συνεργάτη και… μπλέχτηκε. Ήταν μια πρωτοβουλία της μαμάς, εγώ είχα στην αρχή φοβίες, της έλεγα ότι “θα το κάνουμε και ότι θα μου υπογράψεις ένα χαρτί ότι δεν θα τσακωθούμε”», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παρά τις αρχικές της ανησυχίες και την προσπάθεια να αποφύγουν τις συγκρούσεις, η πραγματικότητα αποδείχθηκε διαφορετική. Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου παραδέχτηκε με χιούμορ ότι οι καβγάδες δεν έλειψαν από τη συνεργασία τους, επισημαίνοντας όμως πως τελικά λειτούργησαν θετικά.
«Τσακωθήκαμε 58 φορές εννοείται, δεν άλλαξε κάτι μετά από αυτό, αλλά εν τέλει ήταν μόνο χρήσιμο για τη σχέση μας. Κάπως μεγαλώσαμε… γνωριστήκαμε αλλιώς», εξομολογήθηκε.
Μέσα από αυτή τη διαδικασία, μητέρα και κόρη χρειάστηκε να διαχειριστούν μια νέα ισορροπία, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τους οικογενειακούς τους ρόλους. Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της κόρης της, ενώ η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη μητέρα της ως επαγγελματία συνεργάτιδα.
Όπως προκύπτει από όσα περιέγραψε, αυτή η αλλαγή δεν ήταν πάντα εύκολη. Ωστόσο, οι διαφωνίες και οι διαφορετικές προσεγγίσεις τους αποδείχθηκαν μέρος μιας δημιουργικής διαδικασίας, η οποία τις έφερε αντιμέτωπες με νέες πλευρές του χαρακτήρα τους.
Από τα καμαρίνια στις σπουδές υποκριτικής
Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου αναφέρθηκε και στη δική της απόφαση να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, μεγαλώνοντας σε ένα οικογενειακό περιβάλλον στενά συνδεδεμένο με το θέατρο.
Παρότι από μικρή ηλικία είχε εξοικειωθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, η επιλογή να γίνει ηθοποιός δεν ήταν εξαρχής δεδομένη. Αντιθέτως, όπως αποκάλυψε, πέρασε μια περίοδο κατά την οποία προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο επάγγελμα και να αναζητήσει μια διαφορετική κατεύθυνση.
«Μεγάλωσα μέσα σε καμαρίνια. Μου άρεσε κιόλας. Πέρασα περίοδο άρνησης. Μόνο περίοδο άρνησης είχα, μέχρι που μπήκα στο Πάντειο για να σπουδάσω ενημέρωση και κατάλαβα ότι δεν με τρελαίνει και έψαχνα να δω τι θα κάνω και το είχα είχα ψιλοσκεφτεί από το λύκειο γιατί δεν μου άρεσε καθόλου το διάβασμα και ξεκίνησα να κάνω μαθήματα. Εκεί διάβασα», εξήγησε.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΒΟΛΟΣ19 ώρες agoΘλίψη για τον θάνατο του Ευάγγελου Λάμπρου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ19 ώρες agoΜπήκαν σε σπίτι, στο Αερινό Βελεστίνου, έκλεψαν και έγιναν καπνός
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες agoΤροχαίο ατύχημα με εκτροπή- ανατροπή φορτηγού μετά τον κόμβο Μικροθηβών
-
ΒΟΛΟΣ18 ώρες agoΒόλος: Καρέ καρέ διάρρηξη καταστήματος (26.10.2026)– «Μπήκαν 3 φορές την ίδια νύχτα» καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια
-
MEDIA18 ώρες agoΑπίθανη χαμένη ευκαιρία στο Κιλκίς – ΧΑΝΘ | Παίκτης αστόχησε σε κενό τέρμα!
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ20 ώρες agoΑλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ18 ώρες agoΤσαρούχα: Υποστηρίζει ότι παράγοντες έχουν προσωπική κόντρα μαζί της – Ο Πηλοΐδης σκέφτεται να μηνύσει τον Τσάπα!
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 ώρες agoΣχοινάς: Κοντά σε συμφωνία για τη νέα ΚΑΠ – Στήριξη στους μικρούς αγρότες και μέτρα για το κόστος παραγωγής









