LIFESTYLE
Βασίλης Μπισμπίκης: Η σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του και οι ευχές για την ονομαστική του εορτή
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος επιλέγει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική και οικογενειακή του ζωή, έκανε αυτή τη φορά μια εξαίρεση, θέλοντας να εκφράσει δημόσια την αγάπη του για τον γιο του.
Στη φωτογραφία που ανάρτησε, πατέρας και γιος ποζάρουν αγκαλιασμένοι, φορώντας και οι δύο μαύρα πουκάμισα. Ο Βασίλης Μπισμπίκης συνόδευσε το στιγμιότυπο με μια σύντομη, αλλά ιδιαίτερα τρυφερή ευχή: «Χρόνια πολλά γιε μου…».
Ο Μιχάλης είναι ο γιος που απέκτησε ο ηθοποιός από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή του.
Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω λατρεία με τον γιο μου, είναι ο άγγελός μου»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει αναφερθεί αρκετές φορές δημόσια στη στενή σχέση που διατηρεί με τον γιο του, χωρίς να κρύβει την αδυναμία και την αγάπη που του έχει.
Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2022, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», είχε συγκινηθεί όταν η συζήτηση στράφηκε στον Μιχάλη.
«Έχω λατρεία με τον γιο μου. Είναι ο άγγελός μου. Τον λατρεύω. Δεν είμαι καθόλου αυστηρός μαζί του», είχε εξομολογηθεί τότε, μιλώντας για τον ρόλο του ως πατέρα.
Η σχέση εμπιστοσύνης που θέλει να έχει με τον γιο του
Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφερθεί και στον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να μεγαλώνει ο Μιχάλης, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ειλικρίνειας, της αποδοχής και της ουσιαστικής επικοινωνίας ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά.
«Θέλω ο Μιχάλης να είναι ανοιχτός μαζί μου, να μη φοβάται να μου πει το οτιδήποτε», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.
Όπως είχε εξηγήσει, επιθυμία του είναι να έχει δημιουργήσει με τον γιο του μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ώστε να μπορεί να του μιλά ελεύθερα για όσα τον απασχολούν, ακόμη και για τα πιο δύσκολα ζητήματα.
Η νέα ανάρτησή του στο Instagram αποτελεί ακόμη μία έκφραση της ιδιαίτερης αδυναμίας που τρέφει για τον Μιχάλη, προσφέροντας παράλληλα στους διαδικτυακούς του φίλους μια σπάνια ματιά στην οικογενειακή του καθημερινότητα.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ14 ώρες agoΛεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή – Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ11 ώρες agoΔεσύλλας: «Οι επικρατέστεροι 11 του Νίστρουπ για το ματς με τον Ηρακλή και η αφοσίωση του Λιβάι στον Παναθηναϊκό»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ19 ώρες agoΆνετο πέρασμα του ΠΑΟΚ από το Μοσχάτο για το απόλυτο 6/6
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες agoΟ Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Δημήτρης Μαρκόπουλος, στο «Σαββατοκύριακο από τις 5»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ24 ώρες agoΑθανασίου: «Τα διλήμματα του Νίστρουπ για Ηρακλή – Απαράδεκτη η απαγόρευση της αστυνομίας»
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες agoΚλειστοί δρόμοι, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι εναλλακτικές
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ20 ώρες agoΕμφατική επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό με 100άρα στον Πρωτέα Βούλας!
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΚύκλωμα φοροδιαφυγής με «βιτρίνα» νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη – Τι υποστηρίζει ο Αντώνιος Κουδρόγλου, συνήγορος των κατηγορουμένων









