LIFESTYLE
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Το πρώτο μήνυμα μετά τη νοσηλεία του – “Είμαι καλά και αναρρώνω στο σπίτι” (Εικόνα)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, αναρρώνει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του που προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές του. Ο δημοφιλής ερμηνευτής, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, πήρε εξιτήριο την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε βελτίωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε νωρίτερα το parapolitika.gr, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αντιμετωπίζει Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω πνευμονίας, η οποία αναφέρθηκε ως επιπλοκή της νόσου. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παρέμεινε υπό ιατρική παρακολούθηση, ενώ η βελτίωση της κατάστασής του επέτρεψε την επιστροφή του στο σπίτι.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η νοσηλεία και η περιπέτεια με την υγεία του
Η περιπέτεια υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη είχε γίνει γνωστή ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, όταν αναγκάστηκε να διακόψει μέρος των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εμφανίσεών του εξαιτίας επίμονης πνευμονίας.
Τότε, με μήνυμά του προς το κοινό, είχε εξηγήσει ότι η κατάσταση της υγείας του δεν του επέτρεπε να συνεχίσει τις συναυλίες του, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να επιστρέψει σύντομα στη σκηνή.
Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε πρόσφατα και ο στενός του φίλος και συνεργάτης Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «For You», αναφέρθηκε στη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής.
«Ο Βασίλης δεν είναι απλά φίλος μου, είναι αδερφικός μου φίλος. Έχουμε συνεργαστεί πάνω από είκοσι φορές στη διάρκεια των χρόνων. Έχει ΧΑΠ, οπότε δυσκολευόταν. Νομίζω θα το ξεπεράσει. Του εύχομαι πραγματικά να το ξεπεράσει και να μας επανέλθει πολύ δυνατά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, δημοσιεύματα παρουσίασαν διαφορετικές πληροφορίες σχετικά με την αιτία της νοσηλείας του. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, ο καλλιτέχνης έλαβε εξιτήριο την Κυριακή, έχοντας παρουσιάσει σαφή βελτίωση.
Παπακωνσταντίνου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο
Μετά το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για την κατάσταση της υγείας του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θέλησε να επικοινωνήσει ο ίδιος με τον κόσμο, δημοσιεύοντας ένα προσωπικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Ο αγαπημένος τραγουδιστής ευχαρίστησε όσους του έστειλαν ευχές και μηνύματα συμπαράστασης, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα.
«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας.Είμαι καλά και αναρρώνω στο σπίτι, κοντά στην οικογένειά μου.Χρειάζομαι λίγη ηρεμία αυτή την περίοδο και σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου.Τα λέμε σύντομα από κοντά. Βασίλης», έγραψε στην ανάρτησή του.
Με το συγκεκριμένο μήνυμα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θέλησε αφενός να καθησυχάσει τους ανθρώπους που ανησύχησαν για εκείνον και αφετέρου να ζητήσει διακριτικότητα κατά την περίοδο της ανάρρωσής του.
Ιδιαίτερη σημασία έχει και η τελευταία φράση της ανάρτησής του, «Τα λέμε σύντομα από κοντά», μέσα από την οποία διατηρεί ανοιχτή την επικοινωνία με το κοινό που τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή σχέση με τους θαυμαστές του μέσα από τη μακρόχρονη καλλιτεχνική του πορεία. Προς το παρόν, πάντως, προτεραιότητά του είναι η ξεκούραση και η ανάρρωση, με τον ίδιο να ζητά να γίνει σεβαστή η ανάγκη του για ηρεμία, μέχρι να μπορέσει να συναντήσει ξανά το κοινό του.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΒΟΛΟΣ19 ώρες agoΘλίψη για τον θάνατο του Ευάγγελου Λάμπρου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ20 ώρες agoΜπήκαν σε σπίτι, στο Αερινό Βελεστίνου, έκλεψαν και έγιναν καπνός
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ18 ώρες agoΤροχαίο ατύχημα με εκτροπή- ανατροπή φορτηγού μετά τον κόμβο Μικροθηβών
-
ΒΟΛΟΣ18 ώρες agoΒόλος: Καρέ καρέ διάρρηξη καταστήματος (26.10.2026)– «Μπήκαν 3 φορές την ίδια νύχτα» καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια
-
MEDIA19 ώρες agoΑπίθανη χαμένη ευκαιρία στο Κιλκίς – ΧΑΝΘ | Παίκτης αστόχησε σε κενό τέρμα!
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ20 ώρες agoΑλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ18 ώρες agoΤσαρούχα: Υποστηρίζει ότι παράγοντες έχουν προσωπική κόντρα μαζί της – Ο Πηλοΐδης σκέφτεται να μηνύσει τον Τσάπα!
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ9 ώρες agoΣχοινάς: Κοντά σε συμφωνία για τη νέα ΚΑΠ – Στήριξη στους μικρούς αγρότες και μέτρα για το κόστος παραγωγής









