ΒΟΛΟΣ
70χρονος πρώην εφοριακός κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση κατά του Ελληνικού Δημοσίου
Bαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για έναν 70χρονο πρώην εφοριακό ο οποίος κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση κατά του Ελληνικού Δημοσίου, ποσού που υπερβαίνει τις 320.000 ευρώ.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας τον έκρινε ένοχο επιβάλλοντας στον πρώην υπάλληλο της ΔΟΥ Βόλου ποινή κάθειρξης 10 ετών (με αναστέλλουσα δύναμη), καθώς και χρηματική ποινή ύψους 50.000 ευρώ.
Ο πρώην εφοριακός τέθηκε σε αργία με την αποκάλυψη της υπόθεσης, σύμφωνα με την οποία ως διαχειριστής υλικού στη ΔΟΥ Βόλου φέρεται πως έκανε παραγγελίες διαφόρων παραβόλων και “μεγαρόσημων” (σ.σ. ένσημα του Ταμείου Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων), τα οποία δεν περνούσε στο σύστημα καταγραφής.
Στη συνέχεια τα διέθετε σε φορείς (Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου κλπ) με αποτέλεσμα να εισπράττει ο ίδιος χρήματα σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, που παρέστη χθες στην ακροαματική διαδικασία.
(Πηγή: kosmoslarissa.gr Mε πληροφορίες από Β. Κακάρα, Ελευθερία)
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΑκυρώσεις, καθυστερήσεις και ταλαιπωρία στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ10 ώρες agoK. Xατζηδάκης: 14 παρεμβάσεις στο νέο νομοσχέδιο για ένα κράτος πιο φιλικό στον πολίτη
-
VIDEO3 ώρες ago⛽ Fuel Pass: Αντίστροφη μέτρηση για την πλατφόρμα – Πότε ανοίγει
-
VIDEO4 ώρες agoΣΥΛΛΗΨΗ: 42χρονος επιχείρησε να ξεφορτωθεί ναρκωτικά – Στα χέρια της αστυνομίας 🚔
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες agoΗ κατάσταση υγείας της 40χρονης που τα μαλλιά της πιάστηκαν σε μηχάνημα εργοστασίου
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ15 ώρες agoΘ. Πλεύρης στο ΕΡΤnews: Aν ολοκληρωθεί σύντομα ο πόλεμος δεν θα έχουμε αρνητικές συνέπειες στο μεταναστευτικό
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες agoΣούδα: Ανεβάζουν την οικονομία των Χανίων οι 2.000 του “Charles de Gaulle”
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 ώρες agoΟΠΕΚΕΠΕ: Στο υπουργείο Δικαιοσύνης η δικογραφία για δύο εν ενεργεία βουλευτές – Στα άκρα η πολιτική σύγκρουση









