LIFESTYLE
Λάκης Γαβαλάς για Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα: “Νομίζω ότι στο τέλος δεν θα αποχωριστούν, όλα γίνονται για εμπορικούς σκοπούς” (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Την εκτίμηση ότι η ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα δεν θα οδηγήσει σε οριστική ρήξη εξέφρασε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, σχολιάζοντας όσα έχουν γίνει γνωστά γύρω από τη σχέση των δύο καλλιτεχνών.Ο Λάκης Γαβαλάς κράτησε επιφυλακτική στάση απέναντι στις πληροφορίες που αφορούν τις οικονομικές διαφορές, σημειώνοντας πως, σύμφωνα με όσα έχει ακούσει, δεν φαίνεται να υπάρχει πλέον τέτοιο ζήτημα.«Απ’ ότι άκουσα, δεν υφίστανται οικονομικές διαφορές ανάμεσά τους και έχει πληρωθεί ο Νίκος Καρβέλας… Αποφεύγω να πω για τα οικονομικά γιατί κάποιοι λένε ότι τα φτιάξανε, τα είδανε, κτλ, κι επειδή κι εγώ στη ζωή μου από άτομα που περίμενα ότι θα με ανταμείψουν και δε θα με ξεγελάσουν, μου έτυχε, γι’ αυτό πρέπει να το εξετάσουμε σε βάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Γαβαλάς για Καρβέλα και Βίσση: «Θα ήταν ωραίο να μη διαλυθεί αυτό το πράγμα»
Ο ίδιος δεν έκρυψε την επιθυμία του να μην υπάρξει οριστικό τέλος στη σχέση Βίσση και Καρβέλα, ευχόμενος να πρόκειται για μια παροδική κατάσταση που μπορεί να ξεπεραστεί.
«Θα ήταν ωραίο να μη διαλυθεί αυτό το πράγμα, εύχομαι από την καρδιά μου να είναι όλα ψεύτικα ή περιστασιακά και να βρεθεί η καλύτερη λύση και για τους δυο», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε μια προσωπική του ανάμνηση από συνάντησή του με το πρώην ζευγάρι, θέλοντας να δείξει πως η Άννα Βίσση έχει στη διάθεσή της ένα μεγάλο ρεπερτόριο, ακόμη και αν τελικά προκύψει περιορισμός στην ερμηνεία τραγουδιών του Νίκου Καρβέλα.
«Νομίζω ότι δεν θα αποχωριστούν»
«Μια μέρα που ήμασταν σε ένα τραπέζι με τους δυο τους, είπα στον Νίκο Καρβέλα ότι μου αρέσει το “Πάλι έχω παραισθήσεις” και μου είπε ότι αυτό δεν είναι δικό του. Άρα, σε περίπτωση που, δε θα πει το “Σε περίπτωση που”, θα πει το “Πάλι έχω παραισθήσεις”», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας, ο Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι δύο καλλιτέχνες δεν πρόκειται να απομακρυνθούν οριστικά, ενώ άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο έχει παρουσιαστεί η υπόθεση στα μέσα ενημέρωσης.
«Νομίζω ότι δε θα αποχωριστούν, και δεν πρέπει. Νομίζω ότι είναι μια χαρά μαζί και αυτά γίνονται για εμπορικούς σκοπούς και τα κανάλια», κατέληξε.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΒΟΛΟΣ4 ώρες agoΣυγκίνηση για τον θάνατο του Ασημάκη Βουρλιά
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ13 ώρες agoΗΠΑ: Έκλεισε με πτώση το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ18 ώρες ago35χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε γέφυρα στο Προάστιο Καρδίτσας
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ17 ώρες agoΣτο μανίκι της φανέλας του Παναθηναϊκού η Allianz
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ15 ώρες agoΜαρσέιγ – Παναθηναϊκός | Τα φανταστικά γκολ του ”Τριφυλλιού” στο φινάλε του αγώνα
-
MEDIA19 ώρες agoΤι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΑ. Σδούκου: «Η ακρίβεια δεν είναι μια κρίση την οποία προκάλεσε ο Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ10 ώρες agoΧωρίς Λάρκιν η Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό









