ΕΛΛΑΔΑ
Μόνιμες προσλήψεις e-ΕΦΚΑ: 200 θέσεις για πτυχιούχους
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Ο Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) ετοιμάζεται για 200 μόνιμες προσλήψεις που θα ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό του οργανισμού. Οι νέες θέσεις εργασίας απευθύνονται αποκλειστικά σε κατόχους πτυχίων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες απασχόλησης για υψηλά καταρτισμένους επαγγελματίες.
Διαβάστε: Περίπου 20.000 νέοι διορισμοί και προσλήψεις το 2026 – Τι προβλέπει ο νέος προϋπολογισμός
Διαδικασία επιλογής μέσω ΑΣΕΠ για τις μόνιμες προσλήψεις στον e-ΕΦΚΑ
Η στρατηγική του e-ΕΦΚΑ για την υλοποίηση των νέων προσλήψεων βασίζεται κυρίως στις διαδικασίες του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης θα επιλεγούν αποκλειστικά από το δεξαμενή όσων συμμετείχαν στον δεύτερο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Ψηφιακός μετασχηματισμός και εκσυγχρονισμός υπηρεσιών
Παράλληλα με τις μόνιμες προσλήψεις, ο φορέας έχει επιτύχει σημαντικό ορόσημο στον τομέα της ψηφιοποίησης. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η ψηφιοποίηση περισσότερων από 10 εκατομμυρίων καρτελών ενσήμων από το συνολικό αρχείο των 53 εκατομμυρίων εγγράφων.
Η Νίκη Κεραμέως τόνισε τον κεντρικό ρόλο του οργανισμού στην εξυπηρέτηση των πολιτών, υπογραμμίζοντας ότι “ο e-ΕΦΚΑ αποτελεί τον κατεξοχήν οργανισμό στην υπηρεσία του πολίτη”. Κάθε πρωτοβουλία και δράση του φορέα στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους.
Επιτεύγματα και προκλήσεις του e-ΕΦΚΑ
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι ετών, η διοίκηση και το προσωπικό του e-ΕΦΚΑ κατάφεραν να πραγματοποιήσουν έναν ουσιαστικό μετασχηματισμό που παρήγαγε συγκεκριμένα οφέλη για τους πολίτες. Ο οργανισμός κλήθηκε να αντιμετωπίσει το τεράστιο εμπόδιο του χαρτώδους αρχείου, μια πρόκληση που αντιμετωπίστηκε με επιτυχία μέσω της ψηφιακής μετάβασης.
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ12 ώρες agoΤρομερές δηλώσεις Μπέου: «Ο Γιόβιτς ντύθηκε μαϊμού και πήρε πέναλτι μαϊμού – Παίχτηκαν εκατομμύρια ευρώ στο διπλό»
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΠέθανε ο 17χρονος που έπαθε ανακοπή σε σχολείο στο Πευκοχώρι
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ16 ώρες agoΣτις ΗΠΑ ο Κ. Μητσοτάκης: Silicon Valley, επενδύσεις και ΟΗΕ στο επίκεντρο της πενθήμερης επίσκεψης
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες agoΓυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: 27χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη σύντροφό του
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ14 ώρες agoΑλγουαθίλ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, είναι υποχρέωσή μας να προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΒουλιαγμένη: Προσήχθησαν ο 76χρονος και η 21 ετών φίλη του ηλικιωμένου της άγριας συμπλοκής
-
ΚΟΣΜΟΣ20 ώρες agoΟυκρανία: Τέσσερις νεκροί από ρωσική επίθεση στο Κίεβο – Δύο νεκροί από drone σε λεωφορείο στη Χερσώνα
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ18 ώρες agoΟ Κωνσταντίνος Τασούλας στην ετήσια απονομή της ΚΥΚΛΩΨ – «Δώσατε και δίνετε νόημα στων πολλών την ύπαρξη»









