Η ζωή στο Λονδίνο δεν είναι και τόσο ρόδινη για τον Βίκτορ Γκιόκερες, με τον Σουηδό φορ να δυσκολεύεται ακόμη να βρει τα πατήματά του στο αγωνιστικό πλάνο της Άρσεναλ.
Για τον λόγο αυτό, ο Γκιόκερες σκέφτεται πλέον σοβαρά να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» στο ερχόμενο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, αναζητώντας μια νέα ευκαιρία για να ανακτήσει τη θέση του στην ομάδα.
Ο Μικέλ Αρτέτα προτιμά να τοποθετεί τον Κάι Χάβερτς στην κορυφή της επίθεσης, με τον Σουηδό να παραμένει σταθερά στον πάγκο και να αναζητά περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής.
Φέτος, ο 28χρονος επιθετικός έχει καταγράψει επτά εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κυρίως ως αλλαγή, έχοντας συμπληρώσει συνολικά μόλις 299 αγωνιστικά λεπτά.
?? Viktor Gyokeres wants to LEAVE Arsenal in January after growing frustrated with his lack of playing time and the club’s continued pursuit of Julian Alvarez.
The Swedish striker is yet to start a Premier League game this season, with Atletico Madrid among the clubs interested. Arsenal could be willing to sanction his departure.
(Source: @TEAMtalk)
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) October 18, 2026










