Connect with us
banner epikhirisis

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Sani Festival 2026: Ο Robert Plant άνοιξε την αυλαία με ένα sold out μουσικό ταξίδι από τους Led Zeppelin μέχρι το σήμερα

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Με μια συναυλία που ισορρόπησε ανάμεσα στη νοσταλγία και τη δημιουργική ανανέωση, ο Robert Plant άνοιξε το Sani Festival 2026, χαρίζοντας στο κατάμεστο φυσικό αμφιθέατρο του Λόφου της Σάνης μια βραδιά που επιβεβαίωσε γιατί παραμένει μία από τις σημαντικότερες μορφές της παγκόσμιας rock σκηνής.

Χιλιάδες θεατές βρέθηκαν στη Χαλκιδική για την sold out πρεμιέρα του φεστιβάλ, όπου ο θρυλικός τραγουδιστής των Led Zeppelin, μαζί με τους Saving Grace και τη Suzi Dian, παρουσίασε ένα πρόγραμμα που κινήθηκε με άνεση ανάμεσα στη rock, τη folk, τα blues και την americana.

Sani Festival 2026: Ο Robert Plant άνοιξε την αυλαία με ένα sold out μουσικό ταξίδι από τους Led Zeppelin μέχρι το σήμερα

Η συναυλία ξεκίνησε με το “If I Ever Get Lucky”, ενώ ακολούθησαν τα “Let the Four Winds Blow”, “Orphan Girl”, “Calling to You”, “As I Roved Out” και “For the Turnstiles”. Ωστόσο, ήταν οι πρώτες νότες των “Ramble On”, “Four Sticks” και “Friends” που ξεσήκωσαν το κοινό, υπενθυμίζοντας γιατί το όνομα του Robert Plant παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της rock μουσικής. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το “Everybody’s Song”, μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα.

Παρότι το κοινό δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του κάθε φορά που άκουγε τραγούδια των Led Zeppelin, ο Plant έδειξε για ακόμη μία φορά ότι δεν ζει από το παρελθόν του. Με τους Saving Grace επέλεξε να παρουσιάσει έναν πιο προσωπικό και σύγχρονο μουσικό ήχο, αποδεικνύοντας ότι εξακολουθεί να αναζητά νέους δημιουργικούς δρόμους.

Sani Festival 2026: Ο Robert Plant άνοιξε την αυλαία με ένα sold out μουσικό ταξίδι από τους Led Zeppelin μέχρι το σήμεραSani Festival 2026: Ο Robert Plant άνοιξε την αυλαία με ένα sold out μουσικό ταξίδι από τους Led Zeppelin μέχρι το σήμερα

Η επιτυχημένη πρεμιέρα έδωσε τον τόνο για τη φετινή διοργάνωση του Sani Festival, η οποία θα διαρκέσει έως τις 15 Αυγούστου. Στη σκηνή του Λόφου της Σάνης θα ανέβουν ακόμη ο James Arthur, οι The Waterboys και οι Soul II Soul, ενώ το ελληνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει εμφανίσεις της Δήμητρας Γαλάνη, της Ελένης Τσαλιγοπούλου, της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας Βόλου και του Βασίλη Προδρόμου. Η αυλαία θα πέσει στις 15 Αυγούστου με τη συναυλία της Βίκυς Λέανδρος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο