MEDIA
Σε… ρυθμούς πρεμιέρας η Ζήνα Κουτσελίνη
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Στη τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της νέας εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, με τίτλο «Πρώτος καφές με τη Ζήνα», που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου (09:30), μέσα από τη συχνότητα του STAR. Η νέα τηλεοπτική προσπάθεια της έμπειρης παρουσιάστριας θα μεταδίδεται καθημερινά, επιχειρώντας να συνδυάσει την ενημέρωση και το κοινωνικό ρεπορτάζ με την ψυχαγωγία, τη χρηστική πληροφορία, τις ανθρώπινες ιστορίες και το χιούμορ.
Διαβάστε: Μάρα Ζαχαρέα: Η επιστροφή στο STAR και όσα αποκάλυψε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν – Δείτε το βίντεο
“Πρώτος καφές με τη Ζήνα”: Το νέο πρωινό ραντεβού
Με επίκεντρο, λοιπόν, την επικαιρότητα και τον άνθρωπο, η Ζήνα Κουτσελίνη θα βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της νέας εκπομπής, δίνοντας έμφαση στο πρωτογενές δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, στην αξιόπιστη ενημέρωση και στις συζητήσεις γύρω από όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παράλληλα, η εκπομπή θα περνά από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και τη χρηστική θεματολογία, με στόχο να δημιουργήσει μια καθημερινή παρέα για το τηλεοπτικό κοινό.
Ομάδα… πρωταθλητισμού δίπλα στη Ζήνα Κουτσελίνη
Στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη θα βρίσκονται μια δυνατή ομάδα, έμπειρη στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ειδικότερα, την παρουσιάστρια θα πλαισιώνουν: ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, Αλέξανδρος Καλαφάτης και η δημοσιογράφος Λιλή Πυράκη. Στην καθημερινή παρέα συμμετέχουν, επίσης, οι Μελίνα Κάππη και Ανδρέας Ζωίτσας, με τις δικές τους ενότητες και το προσωπικό τους σχόλιο, ενώ ο Χρήστος Μοίρας θα παρουσιάζει καθημερινά γευστικές προτάσεις.
Ιδιαίτερα δυνατή είναι και η δημοσιογραφική ομάδα που θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ. Σε αυτή συμμετέχουν οι Ρούλα Κουσκουρή, Στρατής Λιμνιός, Θανάσης Μαριόλας, Ευγενία Πουλοπούλου, Σπύρος Σιγούρος, Ηλίας Σκουλάς, Γιώργος Σόμπολος, Κατερίνα Σουλιώτη και Κρισκόρ Τσακιτζιάν. Ο Νίκος Νικόλιζας θα παρουσιάζει, εξάλλου, ειδικά αφιερώματα.
Ποιοι βρίσκονται πίσω από τον «Πρώτο καφέ με τη Ζήνα»
Μεγάλο ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει και το ποιοι κρύβονται πίσω από τα φώτα της κάμερας. Στην αρχισυνταξία, λοιπόν, του ενημερωτικού κομματιού βρίσκεται η Μαρίκα Μαυρομμάτη, ενώ την αρχισυνταξία του ψυχαγωγικού αναλαμβάνει η Ελένη Γελαλή. Την επιμέλεια της εκπομπής, στο μεταξύ, έχει η δημοσιογράφος Στέλλα-Μαρία Ζώη, ενώ στον συντονισμό βρίσκεται η συγγραφέας και δημοσιογράφος Μαρία Παναγοπούλου. Ειδικός συνεργάτης είναι ο Κώστας Μπαλαχούτης.
Την επιμέλεια βίντεο έχουν η Μαρία Μανουσαρίδου και ο Ντενίς Βισβάρδη, ενώ στη δημιουργική ομάδα συμμετέχουν οι Ελισάβετ Χατζοπούλου και Αλκμήνη Κουλαξίζογλου. Τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Περικλής Ασπρούλιας, με βοηθό σκηνοθέτη τον Αντώνη Σπανομαρκίδη.
Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΒΟΛΟΣ20 ώρες agoΣτον περιφερειακό Βόλου, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου δέχτηκε επίθεση με πέτρες
-
VIDEO1 ώρα agoΚατέστρεψαν με τρυπάνι – Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η Δημοτική Αρχή
-
LIFESTYLE17 ώρες agoΣτην Ελλάδα η Αμάλ Αλαμουντίν – Κλούνεϊ – Αποκλειστικές φωτογραφίες
-
LIFESTYLE20 ώρες agoΗ Παναγιώτα Δρασιούδη στην Σάσα Σταμάτη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Λύρα: “Η κόρη μας γνωρίζει για τον χωρισμό“
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ21 ώρες agoΤο πακέτο μέτρων για τη μείωση κατά 30% του ενεργειακού κόστους – Σε λίγο η εξειδίκευση των παρεμβάσεων
-
LIFESTYLE14 ώρες agoΝίκολας Κέιτζ: Κατέρρευσε ο δρόμος μπροστά από την παραθαλάσσια έπαυλή του – Έσπασαν αγωγοί αερίου και νερού (Βίντεο & Εικόνα)
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΣυνελήφθη Πολωνός που έστησε υπαίθριο μπάρμπεκιου στην Επανομή και προκάλεσε πυρκαγιά
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ19 ώρες agoΣτη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Ανδρουλάκης – Σειρά επαφών ενόψει ΔΕΘ









