Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Σία Κοσιώνη: “Οι αλλαγές είναι ευλογία”

Published

on

Σία Κοσιώνη: "Οι αλλαγές είναι ευλογία"

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Συνέντευξη παραχώρησε η Σία Κοσιώνη, τη Τρίτη 8/9, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η γνωστή δημοσιογράφος, που μετακόμισε στο κανάλι του Αμαρουσίου από τον ΣΚΑΪ, μίλησε μεταξύ άλλων, στους Βασίλη Χιώτη και Άκη Παυλόπουλο για την αλλαγή στην επαγγελματική της στέγη και το νέο της ρόλο στο κεντρικό δελτίο του σταθμού στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου.


Διαβάστε: Σία Κοσιώνη: Έκανε πρεμιέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Η θερμή υποδοχή από τον Νίκο Χατζηνικολάου και τα πρώτα της λόγια (Βίντεο)

Σία Κοσιώνη: “Το ’26 είναι μια πολύ μεγάλη δοκιμασία”    

Αρχικά, η Σία Κοσιώνη αρχικά επισήμανε ότι οι αλλαγές είναι ευλογία. «Το έχω φιλοσοφήσει το πράγμα, επειδή το ’26 ήταν και συνεχίζει να είναι μια πολύ μεγάλη δοκιμασία με αλλαγές και ανατροπές. Είδα και τη Λίτσα Πατέρα έξω, οπότε θέλω να την ρωτήσω σχετικά γιατί κάτι έχει γίνει το ’26. Θέλω να πω ότι οι αλλαγές είναι ευλογία», είπε σχετικά.

Παράλληλα, η γνωστή δημοσιογράφος υπογράμμισε πως μερικές φορές έρχονται αλλαγές, που τις χρειάζεσαι, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν το συνειδητοποιείς. «Υπάρχουν αλλαγές που σου χρειάζονται και, όταν έρχονται, δεν το συνειδητοποιείς», ανέφερε χαρακτηρσιτικά για να συμπληρώσει: «Υπάρχουν ανατροπές, οι οποίες σου χτυπούν καμπανάκι, που αν δεν είχαν συμβεί, μπορεί να μην είχες πάρει χαμπάρι τι σου συμβαίνει. Θεωρώ ότι όλα αυτά πρέπει να τα υποδεχόμαστε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό τελικά και όχι να τις φοβόμαστε».

“Τιμή μου να είμαι δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου”

Σε ότι αφορά, το νέο της ρόλο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Σία Κοσιώνη, σχολίασε την ανανέωση που έχει υπάρξει, ενώ παράλληλα τόνισε πως είναι τιμή της να βρίσκεται δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι το αποτέλεσμα αυτής της ανανέωσης του δελτίου, νομίζω, ήταν εντυπωσιακό και έτυχα και πολύ θερμής υποδοχής από τον κόσμο. Δεύτερον, θα ήθελα να πω ότι είναι πραγματικά τιμή μου να είμαι δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου. Είναι ένας συνάδελφος με πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία, με κύρος και σοβαρότητα που γνωριζόμαστε κοινωνικά πάρα πολλά χρόνια αλλά δεν είχαμε ξανασυνεργαστεί. Τον εκτιμάω πάρα πολύ, με εκτιμάει και εκείνος», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Advertisement

Ο λόγος που αρέσει, στη Σία Κοσιώνη, ο νέος της ρόλος

Τέλος αναγνώρισε πως μπροστά τους υπάρχει μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά. «Θεωρώ ότι θα έχουμε μια πολύ όμορφη συνεργασία. Έχουμε μπροστά μας και έναν χρόνο… Παναγία βοηθα. Θα ενώσουμε δυνάμεις, μαζί και με αυτό το εξαιρετικό δημοσιογραφικό επιτελείο που έχει ο ΑΝΤ1, για να φτιάξουμε ένα πολύ σπουδαίο δημοσιογραφικό προϊόν», είπε χαρακτηριστικά για να καταλήξει: «Μου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο νέος ρόλος. Άλλωστε πολύ συχνά και σε προηγούμενο επαγγελματικό μου πόστο δεν ήμουν από τους ανθρώπους που δεν είχα άποψη».


Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο