Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Σταμάτης Γονίδης για τη δήλωση “Εμείς είμαστε καλά, εκείνος πέθανε” για τον Μαζωνάκη: “Ο Γιώργος θα γέλαγε” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Στη δήλωση που προκάλεσε συζητήσεις και έγινε viral μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο Σταμάτης Γονίδης, εξηγώντας τι ακριβώς εννοούσε όταν είπε τη φράση «εμείς είμαστε καλά, εκείνος πέθανε». Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως επρόκειτο για ένα σχόλιο με χιούμορ, μέσα από το οποίο θέλησε με τον δικό του τρόπο να αποχαιρετήσει τον φίλο και συνάδελφό του.Μιλώντας τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Πρωινό», ο Σταμάτης Γονίδης εξήγησε πως δεν ήθελε να μιλήσει για τον Γιώργο Μαζωνάκη με τον τρόπο που το έκαναν όλοι μετά την είδηση του θανάτου του. Αντίθετα, επέλεξε να αναφερθεί στη σχέση που είχαν και στο χιούμορ που μοιράζονταν.

Γονίδης για Μαζωνάκη: «Ο Γιώργος είχε πολύ χιούμορ»

Ο Σταμάτης Γονίδης τόνισε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο είχαν προσωπική σχέση και πολλές φορές γελούσαν μαζί.«Δεν αναφέρθηκα στον Γιώργο Μαζωνάκη με τον τρόπο που αναφέρονται όλοι. Καταρχήν εμείς με τον Γιώργο κάναμε παρέα και είχε πολύ χιούμορ και ο Γιώργος. Γελάγαμε με αστεία, με ανέκδοτα, γιατί το χιούμορ είναι θεραπεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.Στη συνέχεια εξήγησε πώς προέκυψαν οι δύο ατάκες που σχολιάστηκαν. Όπως είπε, όταν κάποιος τον ρώτησε «τι κάνεις;», απάντησε αρχικά «περιμένω τη σειρά μου», διευκρινίζοντας ότι εννοούσε τη σειρά του για να προσκυνήσει και να αποχαιρετήσει τον φίλο του, αλλά ταυτόχρονα έκανε έναν υπαινιγμό για το αναπόφευκτο του θανάτου.

«Όλοι περιμένουμε τη σειρά μας κάποια στιγμή να “φύγουμε”», σημείωσε.Όταν, όπως περιγράφει, ένας δεύτερος άνθρωπος τον ρώτησε ξανά «τι κάνεις;», απάντησε «καλά είμαι, ο άλλος πέθανε». Ο ίδιος εξήγησε ότι η φράση δεν ειπώθηκε με διάθεση προσβολής ή ασέβειας, αλλά ως ένας ιδιαίτερος τρόπος να διαχειριστεί τη δύσκολη στιγμή και να αποχαιρετήσει τον φίλο του.«Με ρωτάς εμένα αν είμαι καλά που ήρθα εδώ να χαιρετήσω το φίλο μου που έφυγε;», ανέφερε, εξηγώντας τη σκέψη πίσω από την επίμαχη ατάκα.Ο Σταμάτης Γονίδης χαρακτήρισε τις ατάκες του «κάπως παράξενες αλλά φιλοσοφημένες» και επέμεινε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης, γνωρίζοντας το χιούμορ και τη μεταξύ τους σχέση, θα μπορούσε να γελάσει με τον συγκεκριμένο τρόπο αποχαιρετισμού.Η αναφορά του έρχεται λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, σε ηλικία 54 ετών, και σε μια περίοδο κατά την οποία φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου συνεχίζουν να μιλούν για εκείνον και να αποχαιρετούν τον ιδιαίτερο καλλιτέχνη που άφησε το δικό του αποτύπωμα στο ελληνικό τραγούδι.


Ο Σταμάτης Γονίδης πρόσθεσε πως περίμενε ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις: «Κανείς δεν θα μείνει εδώ για πάντα. Όλοι μια μέρα, κάποια στιγμή φεύγουμε από τη ζωή, γιατί εδώ είμαστε εξόριστοι. Λες να μην ήξερα ότι θα παρεξηγηθεί; Αλλά μέχρι να πάρει μπρος το μυαλό του αλλουνού πρέπει να περάσει λίγος καιρός, να καταλάβει τι σημαίνει μια απάντηση που έχει βάθος». Ο τραγουδιστής, έπειτα, συμπλήρωσε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης θα είχε καταλάβει τον τρόπο που το είπε και θα γελούσε εάν έλεγε την ίδια ατάκα και για άλλο πρόσωπο: «Με τον Γιώργο είχαμε συνεργαστεί και από τότε κάναμε παρέα. Μιλάγαμε για τον Θεό, μιλάγαμε για πνευματικά θέματα. Ήταν ψαγμένος πολύ. Όσα χρόνια και να κάναμε παρέα, το χιούμορ δεν θα έλειπε και θα είχαμε πάντα κάτι να πούμε. Το γέλιο του ήταν φανταστικό. Δηλαδή μες στο μυαλό μου ακόμα υπάρχει. Έτσι και με χιούμορ τον αποχαιρέτησα γιατί αν αυτός ήταν δίπλα μου και είχε πεθάνει κάποιος άλλος και έλεγα αυτή την ατάκα, θα γέλαγε μέχρι σήμερα». Ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε ακόμη πως ο άδικος χαμός του τραγουδιστή, θα σώσει πολλές άλλες ζωές: «Για εμένα δεν έχει φύγει. Απορώ πώς ενώ ήταν πανέξυπνος, παραμυθιάστηκε και πιάστηκε κορόιδο από αυτά τα λαμόγια και έφυγε από αυτή την απερίσκεπτη κίνηση. Αλλά νομίζω ότι αυτό που έγινε και έφυγε ο Γιώργος, θα σώσει πολύ κόσμο που είχε εμπιστευτεί τέτοιες θεραπείες από ανθρώπους που δεν είναι γιατροί επίσημα», είπε. Κλείνοντας, αποκάλυψε το τελευταίο μήνυμα που είχε γράψει στον Γιώργο Μαζωνάκη: «”Φίλε, να ξέρεις ότι ό,τι με χρειαστείς εγώ θα είμαι εδώ”, αυτό του είχα γράψει».

Advertisement

«Εμείς είμαστε καλά, αυτός πέθανε»

Ο Σταμάτης Γονίδης παρουσιάστηκε να λέει την ατάκα «Εμείς είμαστε καλά, αυτός πέθανε» το βράδυ του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου, περιγράφοντας στην Άντζελα Δημητρίου η οποία έδωσε το παρών στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, τη συζήτηση που είχε με άνθρωπο της ασφάλειας στο νεκροταφείο, ο οποίος τον ρώτησε εάν ήταν καλά. Θαμώνας κατέγραψε τη στιγμή, με την Άντζελα Δημητρίου να τον κοιτά σοκαρισμένη, χωρίς να μιλά.

@stigma_radioshow Μια ιδιαίτερα σκληρή αναφορά έκανε ο Σταμάτης Γονίδης από την πίστα νυχτερινού κέντρου, μιλώντας για τον Γιώργο Μαζωνάκη. Όπως ακούγεται στο βίντεο, ο Γονίδης αναφέρθηκε σε περιστατικό στο νεκροταφείο, όπου φέρεται να επισκέφθηκε το μνήμα του Μαζωνάκη. Σύμφωνα με όσα περιγράφει, όταν ένας security τον ρώτησε «πώς είναι;», εκείνος απάντησε: «Εμείς είμαστε καλά, αυτός πέθανε». #fyp #stigmanews #mazonakis #giorgosmazonakis #gonidis ♬ πρωτότυπος ήχος – stigma_radioshow

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο