MEDIA
Συνεχίζει το μποϊκοτάζ η Ιρλανδία
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Την απόφαση να μην συμμετέχει, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2027, που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία, έλαβε η Ιρλανδία. Ο λόγος, για την εξέλιξη αυτή, είναι η συνεχιζόμενη απώλεια ζωών στη Γάζα, όπως ανακοίνωσε σχετικά, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας RTE.
Διαβάστε: Eurovision 2027: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι του “Sing For Greece” – Δείτε το βίντεο
Eurovision 2027: Η ανακοίνωση του RTE
«Το RTE νιώθει ότι η συμμετοχή της Ιρλανδίας δεν μπορεί να δικαιολογηθεί δεδομένης της φρικτής και συνεχιζόμενης απώλειας ζωών στη Γάζα και της ανθρωπιστικής κρίσης εκεί, που συνεχίζει να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές τόσο πολλών αμάχων», ανέφερε σχετικά ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας.
Η στάση των υπόλοιπων χωρών
Θυμίζουμε, στο μεταξύ, πως η Ιρλανδία είναι μία από τις πέντε χώρες που δεν έλαβαν μέρος στη φετινή διοργάνωση, εξαιτίας της συμμετοχής του Ισραήλ. Οι υπόλοιπες χώρες που δεν συμμετείχαν ήταν: Ισλανδία, Ολλανδία, Σλοβενία και Ισπανία. Επομένως, το αμέσως επόμενο ερώτημα που προκύπτει, είναι τι απόφαση θα λάβουν οι εν λόγω χώρες, σχετικά με τη φετινή διοργάνωση. Ο ολλανδικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας «AvroTros» ανακοίνωσε, πάντως, τον περασμένο μήνα, ότι θα μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό και το 2027.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
MEDIA5 ώρες agoΗ «μαύρη γαζέλα» που αναστάτωσε τη Μύκονο! “You are so hot!”
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΘάνατος Μαζωνάκη: Η στιγμή κατάρρευσης της 56χρονης γιατρού όπως αποτυπώθηκε το ΑΙ
-
MEDIA7 ώρες agoΈφη Ρασσιά: Από τη μικρή “Βάλια” στο “Καφέ της Χαράς”, δημοσιογράφος στο MEGA
-
LIFESTYLE17 ώρες agoΒάσω Λασκαράκη: Χαλαρό πρωινό στο μπαλκόνι της στην Κηφισιά – “Αυτά τα φθινοπωρινά πρωινά” (Εικόνες)
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες agoΟ Γιώργος Μαζωνάκης είχε ραντεβού και με τον υπνοθεραπευτή: Συναντήθηκαν δύο μέρες πριν την πλασμαφαίρεση
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΕπιστροφή ενοικίου: Ποιοι δικαιούνται έως 800 ευρώ και ποιοι έως 1.600 ευρώ – Πότε πληρώνονται
-
ΒΟΛΟΣ21 ώρες agoΘλίψη στο Πήλιο για την ηγουμένη Χριστοδούλη
-
LIFESTYLE20 ώρες agoΓιώργος Μαζωνάκης: Ακυρώθηκε η συναυλία στην Τεχνόπολη – “Αδύνατη τώρα η μετατροπή της σε αφιέρωμα”









