LIFESTYLE
Γιάννης Στάνκογλου: “Θέλω τα παιδιά μου να με εμπιστεύονται και να μου λένε τα πάντα”, αποκάλυψε (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Στη σχέση που έχει χτίσει με τα παιδιά του και στη σημασία της εμπιστοσύνης μεταξύ γονέα και παιδιών αναφέρθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Ο ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα, εξηγώντας πως βασική του επιδίωξη είναι να αισθάνονται τα παιδιά του ότι μπορούν να απευθυνθούν σε εκείνον για οτιδήποτε τους απασχολεί.Ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε πως προσπαθεί να βρίσκεται στο πλευρό τους, ανεξάρτητα από όσα μπορεί να του εκμυστηρευτούν, θέλοντας να διατηρήσει ανοιχτή την επικοινωνία μαζί τους.«Είμαι πολύ δίπλα στα παιδιά μου, προσπαθώ. Ό,τι και να μου εξομολογηθούν, θα είμαι μαζί τους. Μέχρι τώρα, ό,τι και να έχει γίνει, κάπως έτσι ανταποκρίνομαι απέναντί τους και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Γιάννης Στάνκογλου: «Ο αγώνας μου είναι να με εμπιστευτούν»
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός στάθηκε στην προσπάθειά του να καλλιεργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τα παιδιά του, ώστε να μπορούν να μοιράζονται μαζί του τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους, χωρίς να φοβούνται την αντίδρασή του. Όπως εξήγησε, θέλει να είναι παρών στη ζωή τους, να συζητά μαζί τους όσα προκύπτουν και να τα βοηθά να βρίσκουν τον δικό τους δρόμο.
«Έχουν και τους φίλους τους, αλλά σίγουρα έχουν έναν μπαμπά που ξέρουν ότι μπορούν να του πουν το οτιδήποτε. Ο αγώνας μου είναι να με εμπιστευτούν και να μου πουν οτιδήποτε μου εκφράσουν, θα είμαι εκεί παρών και θα το συζητήσουμε για να προχωρήσουν αυτά και όχι εγώ», δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.
Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Φοίβη και τον Φίλιππο, από τον γάμο του με τη σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη-Knutsen. Έχει αναφερθεί επανειλημμένα στη σημασία που έχουν για εκείνον, υπογραμμίζοντας μέσα από τις δηλώσεις του πως η παρουσία του στη ζωή τους και η ουσιαστική επικοινωνία μαζί τους αποτελούν βασικές προτεραιότητές του.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
LIFESTYLE22 ώρες agoΔήμητρα Σιγάλα για Γιώργο Βαρδινογιάννη: “Ένας πραγματικός άρχοντας, ένας μάγκας – Να έχεις γαλήνιες θάλασσες, Καπετάνιε μου”
-
MEDIA10 ώρες agoΗ άγνωστη συνήθεια του Γιώργου Βαρδινογιάννη και το συγκινητικό αντίο
-
LIFESTYLE3 ώρες agoΔήμητρα Σιγάλα για Γιώργο Βαρδινογιάννη: “Πώς να σε αποχαιρετήσω καπετάνιε μου;”
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ20 ώρες agoΚλείσιμο με πτώση για το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ12 ώρες agoΟλυμπιακός: Από τη Μασσαλία στο Αγρίνιο με διαχείριση και τις πρώτες «σφραγίδες» Αλγουαθίλ
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΑυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που μοιράζουν 10 εκατ. ευρώ (Πίνακας)
-
MEDIA23 ώρες ago«Παναθηναϊκάρα» για Ζενεβιέβ και Θ. Κιούση: «Δεν πήγαινε το χέρι αλλού» – «Ας νικήσει κι ο Παναθηναϊκός κάπου»
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ9 ώρες agoΟ «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 23 Οκτωβρίου









