LIFESTYLE
Άρης Μουγκοπέτρος: Έβαλε τέλος στη δικαστική κόντρα – “Πήρα πίσω τις μηνύσεις και από το Πάσχα έχω βρει την ηρεμία μου” (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Μετά το όγδοο και τελευταίο χειρουργείο στο χέρι του, ο Άρης Μουγκοπέτρος μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο για την πορεία της αποκατάστασής του, τη σοβαρή βλάβη που έχει υποστεί στην όρασή του, αλλά και τις δικαστικές υποθέσεις που τον απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα.Ο μουσικός βρίσκεται ξανά σε διαδικασία αποθεραπείας, έχοντας μπροστά του ακόμη έναν κύκλο ανάρρωσης, πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.«Δεν είναι εύκολο να ξαναπερνάς όλη αυτή τη διαδικασία από την αρχή, να επεμβαίνουν ξανά στο χέρι σου και να μπαίνεις πάλι στην αποθεραπεία. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά, τις επόμενες μέρες βγάζω τα ράμματα και πάμε πάλι στη δουλειά μας», ανέφερε.
Άρης Μουγκοπέτρος: Η μεγάλη περιπέτεια με το χέρι και η όρασή του
Μιλώντας για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, ο Άρης Μουγκοπέτρος αναφέρθηκε στις επεμβάσεις που χρειάστηκε να υποβληθεί και στην προσπάθεια των γιατρών να αποκαταστήσουν τη λειτουργικότητα του χεριού του.
«Είχα χάσει τα τρία μου δάχτυλα, το μεσαίο, τον δείκτη και τον αντίχειρα. Ο γιατρός έκανε διπλή εγχείρηση και με μόσχευμα μου έφτιαξε αντίχειρα. Εάν δεν πετύχαινε το μόσχευμα, θα έπρεπε να μου κόψουν το χέρι», αποκάλυψε.
Η περιπέτεια, ωστόσο, δεν περιορίστηκε στο χέρι του. Ο μουσικός μίλησε και για τη σοβαρή ζημιά που έχει υποστεί στο δεξί του μάτι, εξηγώντας ότι η όρασή του έχει περιοριστεί σημαντικά.
«Το δεξί μου μάτι έχει πάθει τεράστια ζημιά. Είμαστε γύρω στο 15 με 20% που βλέπω, 15% νομίζω. Το γλιτώσαμε κι αυτό στο τσακ», είπε χαρακτηριστικά.
«Πήρα πίσω τις μηνύσεις μου»
Ο Άρης Μουγκοπέτρος αναφέρθηκε και στις δικαστικές υποθέσεις που είχαν προκύψει μετά τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του. Όπως αποκάλυψε, έχει αποφασίσει να αποσύρει τις μηνύσεις που είχε καταθέσει, επιλέγοντας να αφήσει πίσω του τη συγκεκριμένη περίοδο.
«Δεν θεωρώ ότι είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει πώς πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος σε αυτή τη ζωή. Πήρα πίσω τις μηνύσεις μου και έτσι από το Πάσχα και έπειτα έχω βρει την ηρεμία μου», εξήγησε.
Μιλώντας για την πρώην σύζυγό του και τη σχέση που διατηρούν ως γονείς, στάθηκε κυρίως στα παιδιά τους και στην ανάγκη να βλέπουν και τους δύο γονείς τους καλά.
«Όταν χωρίζεις με έναν άνθρωπο, σίγουρα δεν είναι εύκολο, και μάλιστα από μια μακροχρόνια σχέση. Νομίζω ότι τα παιδιά θέλουν να βλέπουν τους γονείς ευτυχισμένους», ανέφερε.
Ο μουσικός αναφέρθηκε ακόμη στην επικοινωνία που είχε με τον Σταύρο Φλώρο, ο οποίος είχε βρεθεί επίσης στο επίκεντρο της περιπέτειας. «Του είπα “αγορίνα μου, σφίξε τα δόντια. Τώρα είναι καλά ακόμη. Η χρονιά που θα ακολουθήσει θα είναι πολύ δύσκολη”», αποκάλυψε.
Τέλος, ο Άρης Μουγκοπέτρος σχολίασε και το περιστατικό με το αλκοτέστ, αναγνωρίζοντας ότι αποτέλεσε για τον ίδιο ένα μάθημα. «Σίγουρα ήταν ένα καλό μάθημα να βάλω κι εγώ μυαλό», είπε χαρακτηριστικά.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ7 ώρες agoΜεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στα Τρίκαλα – Στις φλόγες έξι αποθήκες
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ώρες agoΟ Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου, καλωσορίζει την 21η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ22 ώρες agoΣτο Κόμο ο Γιαννακόπουλος και άλλα μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για τη συνεδρίαση της EuroLeague
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ24 ώρες agoΔούκας: «Προχωρούν με ταχύτητα το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ20 ώρες agoΠαναθηναϊκός: Τι ισχύει με τον χρόνο απουσίας του Λιβάι Γκαρσία
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΘάνατος Γ. Μαζωνάκη: Στο μικροσκόπιο οι “απαγορευμένες” ουσίες που του χορηγήθηκαν – Αναζητούν ποιος τις προμήθευσε στη γιατρό
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΚολυδάς: Πότε ανεβαίνει και πότε πέφτει η θερμοκρασία
-
MEDIA7 ώρες agoΑ. Βούλγαρη: «Δεν έχουμε τον χρόνο να είμαστε ήρεμες και γαλήνιες Χάρη μου»









