MEDIA
Η Άννα περνάει σε άλλη φάση ζωής
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Συνέντευξη παραχώρησε η Ελίζα Σκολίδη στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», που προβάλλεται στο MEGA. Ειδικότερα, η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της, ως Άννας Καλογήρου, στη σειρά «Σύγκρουση», αλλά και πως πρόκειται να εξελιχθεί η σειρά που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού.
Τα όσα ειπώθηκαν από την Ελίζα Σκολίδη
Αναφερόμενη, λοιπόν, στον χαρακτήρα της, η Ελίζα Σκολίδη τόνισε πως βρίσκεται μπροστά σε μια νέα και απαιτητική επαγγελματική εμπειρία. «Είναι πάνω από αυτή αυτό που συμβαίνει, είναι “πρωτάρισσα”. Θέλει να υπερασπιστεί τον Φίλιππο», είπε σχετικά και συμπλήρωσε: «Είναι σειρά με ανατροπές και σε κρατάει».
Στη συνέχεια, η ηθοποιός σημείωσε πως η εμπιστοσύνη της Άννας σε όσα ακούει συνδέεται και με την επαγγελματική της ιδιότητα. «Η Άννα πιστεύει αυτά που της λέει, γιατί έτσι είναι και η βάση του δικηγόρου», ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Επειδή την είχε καλομαθημένη ο πρώην σύντροφός της, τώρα νομίζω ότι περνά σε άλλη φάση ζωής της, που παίρνει τα ηνία και αυτό της ξυπνάει ότι θέλει να αναλάβει την υπόθεση ως μεγάλη».
“Είχα στήριξη από τους γονείς μου”
Σε ότι αφορά την απόφασή της να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, η Ελίζα Σκολίδη, τόνισε πως δεν ήξερε πως θα πετύχει. «Η ερώτηση “δράμα ή κωμωδία” είναι πολύ περιοριστική. Στη ζωή δεν είναι όλα; Επειδή είμαι παιδί της κρίσης, μεγάλωσα με την αίσθηση ότι δεν υπάρχει σταθερότητα», ανέφερε σχετικά για να καταλήξει: «Άρχισα να σκέφτομαι τις συνέπειες, αλλά μου βγήκε σε καλό και είχα στήριξη από τους γονείς μου. Δεν ήξεραν αν θα πετύχει, αλλά με εμπιστευτήκανε».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
MEDIA6 ώρες agoΟ Παναθηναϊκός στην κορυφή, το «Μπαμπά Σ’ Αγαπώ» αντιστάθηκε και το «Δύο μαύρα πουκάμισα» έμεινε πίσω
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ9 ώρες agoFootball Meets Data: Τεράστιο φαβορί για Top 8 ο Παναθηναϊκός
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες agoΑυθεντικός Μαραθώνιος 2026: Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική – Οι δρόμοι που κλείνουν
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ21 ώρες agoΑποκλιμάκωση στις τιμές των καυσίμων: Πτωτικές τάσεις για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο – Πού αναμένεται να κινηθούν τα επόμενα 24ωρα
-
ΒΟΛΟΣ4 ώρες agoΘλίψη για τον θάνατο της 55χρονης Στυλιανής Χατζηγεωργίου
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες agoΑνοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία των καταστημάτων της αλυσίδας
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 ώρες agoΔεσύλλας: «Το αήττητο ρεκόρ στην Ευρώπη και η πρόοδος του Παναθηναϊκού με Νίστρουπ»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ17 ώρες agoΒαθμολογία Ευρωλίγκας: Τριπλή ισοβαθμία με Βαλένθια, Φενέρ και Μπαρτσελόνα στο 7-3!









