Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Δύο νέα πρόσωπα στο κάδρο της έρευνας

Published

on

Μαζωνάκης: Δύο νέα πρόσωπα στο κάδρο της έρευνας

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Αρχών που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου, στο Κολωνάκι. Το πρώτο είναι μια γυναίκα η οποία φέρεται να ήταν παρούσα στην κρίσιμη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Ψυχικό, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο του τραγουδιστή. Το δεύτερο είναι ένα πρόσωπο που εξετάζεται εάν συνδέεται με την εξαφάνιση κρίσιμων στοιχείων από το ιατρείο. Οι Αρχές επιχειρούν να εξακριβώσουν τον ακριβή ρόλο και τις κινήσεις τους, αλλά και το κατά πόσο υπήρξε επικοινωνία μαζί τους πριν ή μετά τη μοιραία πλασμαφαίρεση.

Διαβάστε: Μαρία Μαζωνάκη: “Ζητάμε δικαιοσύνη για τον Γιώργο μας” – Η οικογένεια του περιμένει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Γιώργος Μαζωνάκης: Η μυστηριώδης γυναίκα στη συνάντηση του Ψυχικού

Η αλληλουχία των γεγονότων φέρεται να ξεκινά τη Δευτέρα, όταν πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε κατάστημα στο Ψυχικό, με τη συμμετοχή του Γιώργου Μαζωνάκη, του υπνοθεραπευτή και μιας ακόμη γυναίκας. Σύμφωνα με το MEGA οι Αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα της γυναίκας, η οποία φέρεται να είχε προσωπική γνωριμία με τον τραγουδιστή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται ότι αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και τον υπνοθεραπευτή. Για τον λόγο αυτό, η παρουσία της στη συνάντηση και όσα ειπώθηκαν εκεί αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για την εξέλιξη της έρευνας.



Κατά τη διάρκεια του ραντεβού συζητήθηκε η επιθυμία του τραγουδιστή να ανανεωθεί και να αισθανθεί καλύτερα ενόψει των επαγγελματικών υποχρεώσεών του. Ο τραγουδιστής φέρεται να εξέταζε το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να ακολουθήσει θεραπείες. Ωστόσο, ο υπνοθεραπευτής φέρεται να του πρότεινε να απευθυνθεί στη γιατρό του Κολωνακίου, την οποία ο τραγουδιστής γνώριζε από το 2021, όταν είχε υποβληθεί σε υδροθεραπεία.

Advertisement

Μετά τη συγκεκριμένη συνάντηση φαίνεται ότι ξεκίνησε ένας κύκλος διαδοχικών μηνυμάτων μεταξύ του υπνοθεραπευτή και της κατηγορούμενης γιατρού, το περιεχόμενο των οποίων εξετάζεται στο πλαίσιο της έρευνας.

Το πρόσωπο που συνδέεται με την εξαφάνιση στοιχείων

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμη πρόσωπο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών για πιθανή εμπλοκή στην εξαφάνιση κρίσιμου αποδεικτικού υλικού από το ιατρείο. Όπως μετέδωσε ο ANT1, οι Αρχές εξετάζουν τρία βασικά σενάρια για την ταυτότητά του εν λόγω προσώπου. Το πρώτο αφορά νοσηλευτή ή άλλο εργαζόμενο που βρισκόταν ήδη στον χώρο. Το δεύτερο εστιάζει σε εργαζόμενο που ενδέχεται να κλήθηκε εκτάκτως στο ιατρείο, όταν είχε ήδη προκύψει το περιστατικό.

Το τρίτο σενάριο αφορά φίλο γιατρό ή συνεργάτη του ζευγαριού. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται εάν οι δύο κατηγορούμενοι επικοινώνησαν με κάποιο από τα συγκεκριμένα πρόσωπα και εάν το κάλεσαν στο ιατρείο.

Κρίσιμο θεωρείται να διαπιστωθεί ποιοι είχαν πρόσβαση στον χώρο, ποιες ενέργειες πραγματοποίησαν και εάν απομάκρυναν ή αλλοίωσαν στοιχεία που θα μπορούσαν να φωτίσουν τις συνθήκες θανάτου του τραγουδιστή.

“Κάποια στιγμή θα μας κλείσεις φυλακή”

Νέο ενδιαφέρον προκαλεί και μία φράση που φέρεται να είχε απευθύνει ο κατηγορούμενος γιατρός στη σύζυγό του. «Κάποια στιγμή θα μας κλείσεις φυλακή», φέρεται να της είχε πει, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στο MEGA Κατά την ίδια αναφορά, ο γιατρός διαφωνούσε με τις συγκεκριμένες θεραπείες, στοιχείο που αναμένεται να αξιολογηθεί σε συνδυασμό με τη νέα κατάθεση της 28χρονης γραμματέως του ιατρείου.

Advertisement

Η κατάθεσή της φέρεται να παρουσιάζει τον κατηγορούμενο εκτός της διαδικασίας της θεραπείας και να υποστηρίζει ότι κλήθηκε όταν είχε ήδη προκύψει το πρόβλημα. Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, ετοιμάζεται να προσφύγει κατά της προσωρινής κράτησής του, ζητώντας την αντικατάστασή της με κατ’ οίκον περιορισμό και ηλεκτρονική επιτήρηση.

Φωτ.: NDPPHOTO

Περισσότερα Εδω

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο