Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Στέλιος Ρόκκος για Λελέ Γκόφα: “Δεν μου αρέσει να φοράει η σύζυγός μου αποκαλυπτικά ρούχα, θέλω η γυναίκα να σέβεται τον εαυτό της” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα, αλλά και για τις απώλειες που τον σημάδεψαν βαθιά μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή «Happy Day». Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πολυετή κοινή τους πορεία, στη ζήλια μέσα στη σχέση τους, αλλά και στη δική του αντίληψη για τις εμφανίσεις της συζύγου του.Ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα είναι μαζί περισσότερα από 15 χρόνια και το 2017 παντρεύτηκαν στη Λήμνο, όπου έχουν επιλέξει να ζουν. Μιλώντας για τη σχέση τους, αποκάλυψε πως εκείνη είναι περισσότερο ζηλιάρα, ενώ ο ίδιος δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.«Η Λελέ ζηλεύει πολύ. Εγώ δεν ζηλεύω», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη μεταξύ τους δυναμική.

Στέλιος Ρόκκος: Η άποψή του για τις εμφανίσεις της συζύγου του Λελές Γκόφα

Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τις ενδυματολογικές επιλογές της συζύγου του. Όπως εξήγησε, δεν τον ενοχλεί το γεγονός ότι μπορεί να την κοιτάζουν άλλοι άνδρες, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ενδέχεται να σχολιαστεί μια γυναίκα όταν επιλέγει ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ντύσιμο.Για τον ίδιο, το ζήτημα έχει να κάνει περισσότερο με τον σεβασμό προς τον εαυτό της και όχι με τη ζήλια ή την επιθυμία να την περιορίσει. Όπως ανέφερε, δεν του αρέσει να βλέπει τη σύζυγό του με αποκαλυπτικά ρούχα, καθώς θεωρεί πως μια γυναίκα πρέπει να προσέχει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τον εαυτό της.

Οι απώλειες των δύο αδελφών του

Σε πιο προσωπικό τόνο, ο Στέλιος Ρόκκος αναφέρθηκε στις απώλειες των δύο αδελφών του, δύο γεγονότα που άφησαν έντονο αποτύπωμα στη ζωή του. Όπως εξομολογήθηκε, ο πόνος ήταν ιδιαίτερα βαρύς και χρειάστηκε να αναζητήσει βοήθεια προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί το πένθος του.Μετά τον θάνατό τους, μάλιστα, σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από τη Λήμνο. Τελικά, όμως, επέλεξε να παραμείνει στο νησί, έχοντας στο μυαλό του τη μητέρα του και το γεγονός ότι δεν θα άντεχε να χάσει ακόμη έναν άνθρωπο από το πλευρό της.Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά και για τη δική του σχέση με την έννοια του θανάτου, σημειώνοντας πως δεν τον φοβάται. Αυτό που δεν θα ήθελε είναι να έρθει το τέλος μέσα από μια ασθένεια. Η Λήμνος παραμένει μέχρι σήμερα ο τόπος που έχει επιλέξει για τη ζωή του, μακριά από την έντονη δημοσιότητα και με τη σύζυγό του στο πλευρό του. Για τον Στέλιο Ρόκκο, η οικογένεια, οι απώλειες και οι άνθρωποι που έχει αγαπήσει αποτελούν κομμάτια μιας διαδρομής που έχει διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πλέον τη ζωή.


Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο