LIFESTYLE
Τριαντάφυλλος: Το αιχμηρό σχόλιο για Βίσση και Καρβέλα – “Ελλάδα, πόσο σανό θα τρώμε ακόμα;” (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Τριαντάφυλλος τη δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Ο τραγουδιστής έδωσε τη δική του ερμηνεία για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η ένταση να συνδέεται με την προβολή που ακολούθησε τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ.
Τριαντάφυλλος για Βίσση – Καρβέλα: Το σχόλιο για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ και την κόντρα
Ο Τριαντάφυλλος αναρωτήθηκε αν η δημόσια ρήξη των δύο καλλιτεχνών θα μπορούσε να λειτουργεί ως τρόπος να διατηρηθεί το ενδιαφέρον γύρω από τα ονόματά τους. Μάλιστα, στο σχόλιό του έθεσε το ενδεχόμενο να υπάρξει σύντομα συμφιλίωση και να ακολουθήσει μια νέα κοινή συνεργασία.
«Εγώ νομίζω, μετά το ΟΑΚΑ, που ήταν ένα μεγάλο γεγονός, πως αλλιώς θα γινόταν το μπαμ για διαφήμιση; Μόνο με αυτόν τον χωρισμό. Εάν δηλαδή σε λίγες μέρες τα βρουν και όλα καλά και κάνουν μαζί τραγούδια, τι θα πείτε; Ελλάδα, πόσο πια σανό θα τρώμε ακόμα;», έγραψε χαρακτηριστικά.
Με τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο τραγουδιστής εξέφρασε ανοιχτά τις αμφιβολίες του για την εξέλιξη της υπόθεσης, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο η αντιπαράθεση έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας.
Η τοποθέτησή του έρχεται ενώ η κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα εξακολουθεί να απασχολεί τη showbiz, με τις εξελίξεις γύρω από τη σχέση και την επαγγελματική τους συνεργασία να προκαλούν συζητήσεις.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΑυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης 3129
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ15 ώρες agoΗΠΑ – Χρηματιστήριο: Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ6 ώρες agoΗ ανάρτηση της Εθνικής Ελλάδας για τον Μπάλντοκ
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 ώρες agoΑθανασίου: «Οι σκέψεις Νίστρουπ για το ντέρμπι – Η θετική παράδοση του Παναθηναϊκού»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ20 ώρες agoΠαναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι – Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς
-
LIFESTYLE16 ώρες ago«Στήλη άλατος» η Λία όταν αντίκρισε τον πίνακα
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 ώρα agoΔεν θα πέφτει καρφίτσα: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out για το ντέρμπι «αιωνίων»
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago«Ένιωσα σαν να μου έριξαν μια κατσαρόλα με βραστό νερό πάνω μου» – Η καταγγελία 52χρονης για χημικά εγκαύματα κατά τη διάρκεια βιοψίας (VIDEO)









