ΕΛΛΑΔΑ
Για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατηγορείται ο 27χρονος που σκότωσε την πρώην σύντροφό του
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Διαβάστε: Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Από τα 13 του είχε απασχολήσει τις Αρχές ο 27χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης – Η επίθεση σε αστυνομικούς έξω από τη Βουλή
Ο 27χρονος δράστης της γυναικοκτονίας έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του, παρά το γεγονός ότι αρχικά προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς σχετικά με τη δολοφονία της 25χρονης. Ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης, ενώ φέρεται να επικαλέστηκε οικονομική αδυναμία και να ζήτησε από τις δικαστικές αρχές τον διορισμό συνηγόρου υπεράσπισης.
Το χρονικό της γυναικοκτονίας στην Ηγουμενίτσα
Η 25χρονη Πηνελόπη εντοπίστηκε νεκρή σε κιόσκι δίπλα σε ποδηλατόδρομο το βράδυ της Κυριακής από έναν περαστικό. Λίγα μέτρα πιο μακριά βρισκόταν τραυματισμένος ο 27χρονος, ο οποίος τηλεφώνησε στην αστυνομία και ισχυρίστηκε πως έπεσαν θύματα ληστείας. Η αστυνομία, φτάνοντας στο σημείο, εντόπισε στο πρώτο κιόσκι του ποδηλατόδρομου νεκρή την 25χρονη Πηνελόπη και λίγα μέτρα πιο κάτω τραυματισμένο τον 27χρονο.
Οι αστυνομικοί άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις, με τον ίδιο να πέφτει σε αντιφάσεις σχετικά με την υποτιθέμενη επίθεση και εκεί το κουβάρι της γυναικοκτονίας άρχισε να ξετυλίγεται. Τελικά, παραδέχθηκε ότι σκότωσε την 25χρονη και φέρεται μάλιστα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, να είπε στους αστυνομικούς: «Τσακωθήκαμε και θόλωσα». Στη συνέχεια, ο 27χρονος δολοφόνος υπέδειξε στα στελέχη της Αστυνομίας το σημείο όπου είχε αφήσει το μαχαίρι μετά την αποτρόπαια πράξη του.
Ως κίνητρο της πράξης του, είπε πως υπήρχε μια οικονομική διαφορά μεταξύ τους, ωστόσο αυτό είναι υπό έρευνα.
Πάλεψε για τη ζωή της – Έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της κοπέλας εντόπισε 10 μαχαιριές σε όλο της το σώμα. Συγκεκριμένα, στον θώρακα και στη ράχη, ενώ φέρει και δύο βαθιά τραύματα στον τράχηλο και ένα στο πόδι. Ενα τραύμα στο χέρι της φέρεται να είναι αμυντικό, στοιχείο που δείχνει πως η νεαρή πάλεψε για τη ζωή της.
Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Φιλιατών, φέρει πολλά αυτοπροκληθέντα τραύματα, κυρίως στο αριστερό τμήμα του θώρακα, κοντά στην καρδιά. Έχει ένα τουλάχιστον βαθύ τραύμα στον αριστερό πνεύμονα και οι γιατροί τού έκαναν παροχέτευση.
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΓυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: 27χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη σύντροφό του
-
LIFESTYLE3 ώρες agoΠρόταση γάμου στη συναυλία της Χρυσηίδας Γκαγκούτη – Γονάτισε μπροστά στον σύντροφό του και είπε το “ναι” (Βίντεο)
-
ΒΟΛΟΣ4 ώρες agoΈκτακτη προειδοποίηση από το Λιμεναρχείο Βόλου για την επικείμενη κακοκαιρία
-
LIFESTYLE8 ώρες agoΣτέφανος Μιχαήλ & Νάταλι Κάτερ: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί – Πατέρας ο ηθοποιός για πρώτη φορά (Εικόνες)
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΓ. Καλλιακμάνης: «Η Γάκα ζήτησε πιστολάκι για να φτιάχνει τα μαλλιά της και κρέμες περιποίησης»
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες agoΑποκλειστικές εικόνες: Η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη λίγο μετά το τρισάγιο
-
ΒΟΛΟΣ15 ώρες agoΚουμπί «πανικού» σε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου Βόλου
-
ΥΓΕΙΑ13 ώρες agoΣυρίγγιο Πρωκτού









