Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

«Σπίτι με το MEGA» με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου

Published

on

pantazis kokkinou 1.jpg

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ένα από τα εκρηκτικά δίδυμα της νυχτερινής Αθήνας έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 22.00.

Αμέτρητες επιτυχίες, αμείωτο κέφι, ασταμάτητος χορός, διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 22:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου. Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες με μοναδική χημεία στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα μας σηκώσει από τον καναπέ.

Λευτέρης Πανταζής και Έλλη Κοκκίνου

Ο Λευτέρης Πανταζής, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές εδώ και δεκαετίες, ανεβάζει το κέφι στα ύψη με τα διαχρονικά του σουξέ: «Το ωραιότερο πλάσμα», «Μαγικά χαλιά», «Στον έβδομο ουρανό», «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου», «Σε νοσταλγώ» κ.ά.

Η Έλλη Κοκκίνου με την ξεχωριστή φωνή και τη γεμάτη ενέργεια σκηνική παρουσία μάς ξεσηκώνει με τις μεγάλες επιτυχίες της: «Κοσμοθεωρία», «Masai», «Δε γίνεται», «Ήταν ψέμα», «Μάτια κλειστά», κ.ά.
Στη βραδιά συμμετέχει και ο ταλαντούχος Γιάννης Γρόσης. Σε ένα ντουέτο με πολύ συναίσθημα, ο νεαρός καλλιτέχνης και η Έλλη Κοκκίνου ερμηνεύουν το τραγούδι της «Θέλω τόσα να σου πω».

Advertisement

Στα highlights της βραδιάς, ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου ανεβαίνουν στη σκηνή και παρουσιάζουν, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το νέο τους τραγούδι «Πάθος» σε στίχους και μουσική του Στέλιου Χρόνη και του Λευτέρη Πανταζή.

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια του show

«Mε το που συναντηθήκαμε με τον Μιχάλη, υπήρχε επιθυμία να είμαστε μαζί. Μπορεί κάποια στιγμή να τσακωθούμε με τον Μιχάλη, άλλα θα έχει γέλιο εγώ είμαι και λίγο γκρινιάρα. Δεν θα τολμήσω να πω τραγούδια του Χατζήγιαννη, είναι δύσκολα», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

«Από τα πρώτα 10 λεπτά γνωριμία μας ήταν σαν να γνώριζα την Ρούλα χρονιά», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε στην μαγευτική βραδιά του MEGA.

Advertisement

«Πρέπει να κάνω τον κόσμο να περάσει καλά, για αυτό και ανεβαίνουν όλα τα μωρά στην πίστα και χορεύουν. Το σλόγκαν μου είναι ”βασανιστείτε”», σχολίασε ο τραγουδιστής.

Η Έλλη κόκκινου είπε πως, «μεταφέραμε το ωραίο κλίμα που έχω με τον Λευτέρη Πανταζή στο «Σπίτι με το MEGA». Ένας θαυμαστής μου είχε δαγκώσει το αυτί, ήρθε και καλά να μου μίλησε. δεν ήταν ωραίο».

Οι προσκεκλημένοι διασκεδάζουν και σχολιάζουν

«Μου αρέσει η συνεργασία της Έλλης Κοκκίνου με τον Λευτέρη Πανταζή, ταιριάζουν. Αν κάτι δεν μου αρέσει στον πάτερα μου, Λευτέρη Πανταζή, είμαι από τους λίγους ανθρώπους που του το λένε ευθέως», δήλωσε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Konnie Μεταξά.

Ο ηθοποιός Νίκος Γκέλια αναφορικά με τη βραδιά με το «Σπίτι με το MEGA» τόνισε: «Είναι απολαυστική η βράδια, με «ΛΕΠΑ» και Έλλη κόκκινου, ποιός δεν θα περάσει ωραία;»

Νάταλι Κάκκαβα και Ευαγγελία Τσιορλίδα σχολίασαν την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Advertisement

«Η Ρούλα Κορομηλά έχει γράψει με χρυσά Γράμματα το όνομα της στην παρουσίαση. Η έκπληξη της βραδιάς είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μας έκανε να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας», ανέφερε η Νάταλι Κάκκαβα.

«Είναι πολύ διασκεδαστική η βράδια στο “Σπίτι με το MEGA”», είπε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Ο Ηλίας φίλιππου υπογράμμισε πως, «ο Μιχάλης είναι πολυτάλαντος, την Ρούλα την ξέρουμε, οπότε το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό».

Περισσότερα Εδω

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV