MEDIA
Yπάρχουν δημοσιεύματα κακοήθη τα οποία προσπαθούν να σπιλώσουν χαρακτήρες
Και εγώ, ως προς αυτό το κλίμα της τοξικότητας που δημιουργούν κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Θεός να τα κάνει εν πάση περιπτώσει, προσυπογράφω τα πάντα σε αυτά που είπε ο πρωθυπουργός. Και κυρίως, σε όλες τις περιπτώσεις, υπάρχουν δημοσιεύματα κακοήθη τα οποία προσπαθούν να σπιλώσουν χαρακτήρες και ολόκληρες υπολήψεις ανθρώπων. Πόσο μάλλον όταν εκπορεύονται και από πολιτικούς, εκεί γίνονται ακόμη χειρότερα τα πράγματα, σε όλα τα επίπεδα. Αλλά εν πάση περιπτώσει νομίζω ότι αυτό κάποια στιγμή πρέπει να φτάσει σε ένα τέλος».
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΚαταδίωξη μοτοσικλετιστή που έτρεχε με τέρμα γκάζι στα στενά –
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΑπόπειρα κλοπής με απειλή μαχαιριού σε σούπερ μάρκετ
-
LIFESTYLE23 ώρες agoΜπάγια Αντωνοπούλου: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα και τον σύζυγό της – “Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την αγάπη” (Εικόνες & Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΛιοσίων: Τρεις συλλήψεις για το σοκαριστικό τροχαίο με την παράσυρση και εγκατάλειψη της 16χρονης
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ22 ώρες agoΛαζαρίδης: Το παρασκήνιο της παραίτησής του
-
LIFESTYLE6 ώρες agoΈφη Θώδη: “Ήμουν κούκλα και σηκώνονταν όρθιοι στα πανηγύρια – Με ερωτευόντουσαν όλοι” – Οι δυσκολίες, οι έρωτες και η ζωή της (Βίντεο)
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ώρες agoΜητσοτάκης: Δεν μπορώ να σιωπήσω μπροστά στην κανονικοποίηση της τοξικότητας – Δουλειά μου είναι να μην κάνω πίσω σε καμία παθογένεια
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago60χρονος βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου









