LIFESTYLE
Αργύρης Πανταζάρας & Σίσσυ Τουμάση: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί; Η εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες εγκυμοσύνης (Εικόνες)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση να ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά, με τις σχετικές φήμες να έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.Μέχρι στιγμής, ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει την ευχάριστη είδηση ούτε έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, με αποτέλεσμα οι πληροφορίες να παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.
Αργύρης Πανταζάρας & Σίσσυ Τουμάση: Η εμφάνιση που πυροδότησε τα σχόλια
Οι φήμες ενισχύθηκαν μετά την πρόσφατη εμφάνιση της Σίσσυς Τουμάση στην avant premiere της ταινίας «Η βαλίτσα», όπου βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της. Η ηθοποιός επέλεξε για την περίσταση μια φαρδιά μπλούζα, γεγονός που τροφοδότησε τα σχετικά σχόλια περί εγκυμοσύνης.
Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση έχουν επιλέξει από την αρχή της σχέσης τους να κρατούν χαμηλούς τόνους και να προστατεύουν την προσωπική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο γάμος στην Κωνσταντινούπολη
Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, σε μια ιδιαίτερα διακριτική τελετή. Έκτοτε συνεχίζουν την κοινή τους πορεία, έχοντας δημιουργήσει παράλληλα και μια στενή καλλιτεχνική σχέση.
Ο Αργύρης Πανταζάρας έχει μιλήσει στο παρελθόν με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του, αναφερόμενος στον θαυμασμό που τρέφει για εκείνη αλλά και στην επιθυμία του να συνεργάζονται.
«Ήταν μια κρυφή συμφωνία ο γάμος μας. Θα προσθέσω στο για πάντα και το για όσο πάει. Είναι ο θαυμασμός, αλλά όχι όπως κοιτάει ένας θεατής μια παράσταση ή έναν καλλιτέχνη αλλά με τον τρόπο του να θαυμάζεις τον άλλον όταν όπως είναι στη ζωή. Το πώς εξελίσσεται, πώς αναπνέει μπροστά μου για αυτό που πραγματικά είναι και μπορεί να γίνει. Έχουμε κοινούς επιθυμίες και στόχους. Θέλω πολύ να δουλεύουμε μαζί. Μου αρέσει ως παρτενέρ, συνεργάτιδα και φίλη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.
Εφόσον οι φήμες επιβεβαιωθούν από το ίδιο το ζευγάρι, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αυτή τη φορά ως γονείς.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ώρες agoΟ Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου, καλωσορίζει την 21η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ10 ώρες agoΜεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στα Τρίκαλα – Στις φλόγες έξι αποθήκες
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ22 ώρες agoΠαναθηναϊκός: Τι ισχύει με τον χρόνο απουσίας του Λιβάι Γκαρσία
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΘάνατος Γ. Μαζωνάκη: Στο μικροσκόπιο οι “απαγορευμένες” ουσίες που του χορηγήθηκαν – Αναζητούν ποιος τις προμήθευσε στη γιατρό
-
LIFESTYLE3 ώρες agoΆρης Μουγκοπέτρος: Έβαλε τέλος στη δικαστική κόντρα – “Πήρα πίσω τις μηνύσεις και από το Πάσχα έχω βρει την ηρεμία μου” (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΚολυδάς: Πότε ανεβαίνει και πότε πέφτει η θερμοκρασία
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ57 λεπτά agoΠαναθηναϊκός: Προπονήθηκαν κανονικά και δηλώνουν «παρών» για τη Φενέρ οι Φαλ και Ρογκαβόπουλος!
-
ΚΟΣΜΟΣ4 ώρες agoΝέα Υόρκη: Η Σάρκα, η μικρή λεοπάρδαλη του χιονιού, ενθουσιάζει τους επισκέπτες









